Doncs si, avui fa exactament 3 anys que va prendre vida DESTAPANT CASSOLES.
No vull ser repetitiva, però permeteu-me dir un cop més, que aquesta va ser una de les millors decisions que he pres (amb l'ajut de la Gloria i el Josep). No només per tot el que aprenc dia a dia de tots vosaltres, sinó també per poder-vos conèixer en directe o virtualment. Som un col.lectiu FANTÀSTIC!!!, ple d'iniciatives, creativitat, il.lusió...
Permeteu-me també disculpar-me, perquè en aquests 3 anys he passat de contestar cada un dels vostres missatges i de visitar tots els blocs a fer-ho quan puc... ja sabeu que les circumstàncies personals, a vegades, no ens permeten dedicar tot el temps que voldríem a la nostra afició,oi???.De tota manera us veig a TOTS!, no ho dubteu!, i agraeixo a tots els que passeu per aquí els vostres missatges animosos i sincers.
Sabeu que m'agrada molt proposar-vos preguntes i participacions. Com es tracta d'un aniversari, us voldria convidar a que exposeu:
QUIN ÉS EL VOSTRE PASTÍS PREFERIT PER A UN ANIVERSARI?
HI HA ALGUN INGREDIENT QUE NO POT FALTAR MAI?
EL PREFERIU RODÓ SEMPRE?
US INSPIREU EN LA PERSONA?
HA D'ESTAR SEMPRE DEDICAT AMB "FELICITATS O PER MOLTS ANYS"?...
Expliqueu-me com és el vostre pastís ESTRELLA!, segur que a tots ens agradarà saber com esperem que sigui el nostre pastís. Si voleu, estaria molt bé que deixeu un enllaç amb el vostre pastís!
Jo, com ja sabeu, si haig de triar, seria un PASTÍS MOUSSE (de llimona, xocolata, mores, nata, maduixa...) De fet, tinc sempre a mà el llistat de mousses que l'any passat em vau proposar per anar-me inspirant (vau fer propostes realment sorprenents!).
VINGA!, PASTISSOS, PASTISSOS PER AQUESTS 3 ANYS!!!
Moltes felicitats per aquests tres anys de vida virtual. Em dones un trocet de pastís de llimona? Una abraçada. Josefina
ResponEliminaMoltíssimes felicitats per aqusts 3 anys Mercè! El meu pastís preferit és el de formatge amb base de galeta i cobertura de melmelada de gerds, però per un aniversari prefereixo els típics de pa de pessic amb una capa de nata i una de trufa, i recoberts amb gema cremada... Mmmm!! són boníssims! Tan me fa si és rodó o té alguna altra forma, però el que no pot faltar mai és inspiració en la persona que l'ha de rebre! i la dedicació no cal que sigui felicitats o per molts anys, pot ser alguna altra frase, un dibuix...
ResponEliminaBé ja t'he donat la meva opinió :) De totes maneres tots els pastissos-mousse que tens al bloc em semblen ideals per un aniversari!
Ara a per molts més anys de bloc!!
Fins la propera, petons!!
Moltiiiiiiisimes felicitats!!!!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaEl meu pastis preferit ha de portar, sense dubtar, xocolata!!!!!
Si el faig per algú altre, sempre al gust del qui va dedicat!!!! Rodó, quadrat, allargat....però amb xocolata...jajaja
Un Sant Marc ja m'està bé...http://caprofiti.blogspot.com.es/2011/09/pastis-sant-marc.html
Desprès de tota aquesta "parrafada"...que m'ha tocat???jejeje
Molts petonets guapa i a cumplir-ne molts mes!!!
Enhorabona!!!
ResponEliminaLes meves respostes sòn que a mi m'agrada molt la xocolata, la forma m'ès indiferent, sí que penso en la persona i no cal que contingui missatge escrit, que quan me'l menjo ja entenc la "lletra" ;)
Que celebris aquests tres anys amb molta alegria!
MOLTES FELICITATS!!!!! I MOLTES GRÀCIES, PER LES TEVES RECEPTES I ELS TEUS CONSELLS, QUE ENS FAN LA CUINA MES FÀCIL.
ResponEliminaY en cuestión de pasteles, me quedo con uno de bizcocho con trufa y moras, o fresitas. Ese bizcocho de toda la vida, esponjoso, sabrosos, suave suave... uuummmm. ¿¿¿A quien no le gusta???
Molts petons guapa!!!!
NÚRIA LÓPEZ.
moltes felicitats preciosa!!
ResponEliminajo sóc de clàssics senzills, el pastis de formatge m'agrada molt
Felicitats Merçe!!
ResponEliminaEl meu pastís, si és per a mi sens dubte xocolata ben negre i formatge.
Quant tinc que fer-ho per algú sempre hi penso a la persona, per qui es, gustos, colors, és el mes maco de preparar-ho pensar tots aquets petits detalls que després amb una carota estarà totalment gratificat.
Muas!
Felicitats!! Això que dius és tan veritat! La decisió d'iniciar un blog però, sobretot, la deicisió de compartir-lo on-line i en directe és una de les coses més bones que té fer i pensar en els altres. I a més, és gratis!! Que això ja és difícil avui... he he. Sobre les preguntes que ens fas, el meu pastís preferit per a un aniversari: de xocolata. Ingredients que no pot faltar: la fruita que acompanya la xocolata, ja sigui en forma de melmelada o fresca. M'inspiro sempre amb la persona a qui va dedicat, i això vol dir que de vegades he de canviar el tipus de pastís, és clar! I sempre, sempre... dedicat! Petons
ResponEliminaFelicidades Merce!!!
ResponEliminaEs muy deficil elegir uno solo,pero me quedo con los de almendra,los de tipo tarta de Santiago,son los que mas me gustan.
Cuando los tengo que preparar para otra persona, siempre le pregunto lo que le apetece y lo que mas le gusta...La forma me da igual,aunque si es para mucha gente me gusta mas en cuadrado.
Besets.
Moltes Felicitats Mercè
ResponEliminapara mi un pastel que no lleve nata o mascarpone no tiene vida y los de chocolates lo que menos me gustan,aunque un mordisco le doy.Me gustan igual redondos que alargados o cuadrados o versión mini.
bon cap de setmana
petons
Moltes felicitats Mercè per aquest 3er aniversari.
ResponEliminaPer a mi un pastís ha de tenir bàsicament xocolata, però de la negra, negra; res d'amb llet i altres barreges.
Un petonàs
MOltes felicitats per aquest tres anys !!!
ResponEliminaEl meu pastis preferit ............dificil m'ho poses ja que m'agraden tots en general ...........es que sòc molt llaminera, pero el que sempres hem pasa es amb pasta de full, crema i fruites fresques per sobre.
Petons
Moltes felicitats Merce!!!
ResponEliminaMe gustan mucho los mousse de limón y chocolate, pero también todo aquello que lleve chocolate bien negro con frutas o mermelada, y la forma me es indiferente.
Petons.
Moltes felicitats guapa!! Per mi ets un dels meus blocs de referència, des del principi crec que et seguia en l'anonimat... i he tingut la sort de que ens coneguem en persona!! Repeteixo... per quan un berenar? ;)
ResponEliminaPer mi un pastís... xocolata negra!!!! I sí, sempre s'ha de pensar en la persona per qui el fas :)
Petonets
Sandra
3 anys ja, fen cosetes dolçes i bones.
ResponEliminaCom passa el temps, Ohi!!!!!!
Moltes Felicitats.
A mi, com ja ho deus saber, m'apasionan els de xocolata, sobre tot millor negre.
Una mousse 3 xocolates....
Una tarta Sacher...
Brownie...
Un tros de pa amb una porció de xocolata negra....
Fer un mos amb una presa de xocolata i el mon es veu d'altre color.
Moltes, moltes felicitats per aquests tres anys!!!!!
ResponEliminaPer mi un pastís d'aniversari ha de ser rodonet amb missatge i espelmes per poder-les bufar. Això és el que marca la diferència i fa que no es confonguin en unes postres "qualsevol" encara que igualment bones. Els ingredients o sabors... aquí tinc seriosos dubtes, m'agraden tots!
El meu favorit és el que em feia la meva mare: sucant capes de melindros en cafè i brandy, posant-hi melmelada de brecoc i ametlles/avellanes triturades al mig. Tot plegat cobert d'un bon gruix de xocolata fosca. Borratxo, molt borratxo!
ResponEliminaFelicitats, "Destapant Cassoletes"!
Moltes felicitats Mercè, espero que compartim molt més anys les nostres cuines.
ResponEliminaÙltimament m'agraden molt el pastissos tipus mousse, pero quan es l'anoversari del meu fill el sempre col una Sacher, el meu marit acostuma més a triar pastís de poma. Com veus hi ha varietat.
Petons.
Pensava que t'havia deixat un comentari i sembla ser que no!
ResponEliminaA mí m'agraden els pastisos de llimona, be, de fruites en general també. Els faig amb diferents motlles, tinc molts... i quan el faig per a algú sempre pregunto de què o com el vol!
Moltes felicitats pel teu blog, m'agradat sempre la teva manera de contar les receptes, la tendressa que es despren de les teves lletres... i m'ha agradat molt haverte conegut!!!
Molts petones!!!!
Moltíssimes felicitats!!!!, ufff! tres anyets "destapant cassoles" i sembla que era ahir que vas començar. Tres anyets molt productius, amb l'ajut de les tres noietes de la casa!.
ResponEliminaEl meu pastís preferit ha de portar xocolata, ara penso especialment en el de tres xocolates, serà perquè sóc moooolt xocolatera!. Pel que fa a la forma, rodó m'agrada molt, però qualsevol forma és bona, je, je. Petonets "cafeteros".
SI EN SOU DE MACOS TOTS!!!!, MOLTÍSSIMES GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS!, ESTÀ CLAR QUE LA XOCOLATA TRIOMFA EH?...I AQUEST PASTÍS BORRATXO DE MELINDROS AMB CAFÈ,BRANDY, MELMELADA, AMETLLES I XOCOLATA...MARC, T'ENCOMANO QUE LA MARE O L'AURORA O TÚ EL REPRODUÏU I M'ENVIEU L'ENLLAÇ!!!.TAMBÉ DESTAQUEN LES FRUITES, EL FORMATGE, L'AMETLLA, LA LLIMONA... SEMPRE PENSANT EN ELS GUSTOS DE LA PERSONA A QUI VA DEDICAT I DE FORMA INDIFERENT. VINGA!, MÉS PROPOSTES!
ResponEliminaM´agraden tots tipus de pastissos però em decanto per les mousses. La xocolata és la meva perdició però no faria un lleig a cap altra ingredient. Només que no sóc de licors...haurien d'estar mooolt amagats. I la forma tant se val...però reconec que alguns clàssics si els fas d´una forma que no sigui la rodona perden el seu encant..;-D
ResponEliminaNO podia faltar i no felicitar-te per aquests tres anys! Des del principi que vaig obrir el bloc que et segueixo i sempre has estat una de les més fidels seguidores ;)
ResponEliminaPer mi el pastís ideal d'aniversari és qualsevol que sigui de xocolata i farcit de melmelada o xocolata, però haig de reconèixer que ultimament em perden els que són ben alts i van farcits de nata amb alguna melmelada com lemon curd o de fruits vermells, són un caramel!!
Petons guapa!
Per molts anys!!!!
ResponEliminaEl meu pastís d'aniversari ha de portar xocolata, i quan els faig pels altres sempre penso el que més els agrada o que els pugui sorprendre més.
Una abraçada
Moltes felicitats Mercè!
ResponEliminaTens raó quan dius que no sempre tenim tot el tmeps que voldriem per dedicar-nos a les nostres aficions...però sempre anem donant voltes per aquí, encara que no ens fem notar.
T'envio una abraçada molt gran!
PD.El meu pastís d'aniversari preferit encara no l'he trobat, perquè m'encanta seguir provant coses noves, però sí que se'm fan estranyes les formes no rodones i que no duguin xocolata!!