Teniu pa d'ahir, algunes llesques mig seques... APROFITEM-LES!
Només us cal uns retallets de pernil, una mica de formatge ratllat, ous i llet.
Tindreu un plat ràpid en un plis-plas!
INGREDIENTS:
Pa
pernil dolç
formatge emmental o mozzarela
llet
ous
sal,orenga
SOM-HI:
Poseu el pa (treient la crosta més dura) en remull amb la llet.
Quan el pa es comença a estovar el poseu cobrint la base d'un motlle o safata pel forn.
Poseu al damunt bocins de pernil dolç tallat.
Bateu un parell d'ous i els aboqueu de forma que quedi ben repartit per tot arreu.
Finalment poseu el formatge al damunt (i orenga)i enforneu a 180º fins que tot hagi quallat bé.
Obtindreu una mena de pizza molt suau al paladar que val la pena provar!, econòmica i bona!
Quina idea mes bona Merçé
ResponEliminaMuas
Jo també el faig, però dolç.
ResponEliminaM'agrada l'idea de fer-lo salat.
Me l'apunto.
Petons
hola mama sóc la Laia!! Aquesta recepta estava bonìssima!! Torna-la a fer!! M´encanta aquesta recepta que t´has inventat...
ResponEliminaPlis plas i apa! Quin bon sopar,,,
ResponEliminaMolt bona idea Mercè, llàstima que jo amb la llet no hi puc!!
ResponEliminaPetons
Quina idea més bona per reciclar aquells bocinets de pa que sempre queden.
ResponEliminapetons
buena receta y fácil que te soluciona una cena en un momento
ResponEliminapeto
Quina bona idea noia, per posar-la en pràctica demà mateix!
ResponEliminaQuina bona idea, Mercè!!! M'encanten aquestes receptes d'aprofitament que queden tan gustoses... nyam, nyam!! Petonets
ResponEliminaAixò si que es una supe-mega recepta d'aprofitament !!!! M'encanta...
ResponEliminaPetonets i a veure quans ens veiem!!!!
A mi és que tot el que sigui púding em xifla i rexifla. Aquesta versió salada és peeeeerfecte per un sopar o dinar informal, si la Laia et demana que la tornis a fer jo me l'apunto Mercè!
ResponElimina;) Petonsss
ooohhhh!!!! quina bona idea!
ResponEliminaMagnífica recepta d'aprofitament, ha de ser boníssima.
PTNTS
DOLÇA
M'agrada molt que posis aquesta recepta!
ResponEliminaem passa tot sovint de trobar-nos amb pa sobrant, i aquesta és una molt bona forma d'aprofitar-los!
ptns!!
Mai he preparat una plat així!!! que bó amb ingredients reciclats.. una recepta de primera. Petons,
ResponElimina