mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 12 de febrer del 2013

PA RECICLAT

Teniu pa d'ahir, algunes llesques mig seques... APROFITEM-LES!
Només us cal uns retallets de pernil, una mica de formatge ratllat, ous i llet.
Tindreu un plat ràpid en un plis-plas!

INGREDIENTS:
Pa
pernil dolç
formatge emmental o mozzarela
llet
ous
sal,orenga

SOM-HI:
Poseu el pa (treient la crosta més dura) en remull amb la llet.
Quan el pa es comença a estovar el poseu cobrint la base d'un motlle o safata pel forn.
Poseu al damunt bocins de pernil dolç tallat.
Bateu un parell d'ous i els aboqueu de forma que quedi ben repartit per tot arreu.
Finalment poseu el formatge al damunt (i orenga)i enforneu a 180º fins que tot hagi quallat bé.
Obtindreu una mena de pizza molt suau al paladar que val la pena provar!, econòmica i bona!

14 comentaris:

  1. Jo també el faig, però dolç.
    M'agrada l'idea de fer-lo salat.
    Me l'apunto.
    Petons

    ResponElimina
  2. hola mama sóc la Laia!! Aquesta recepta estava bonìssima!! Torna-la a fer!! M´encanta aquesta recepta que t´has inventat...

    ResponElimina
  3. Molt bona idea Mercè, llàstima que jo amb la llet no hi puc!!
    Petons

    ResponElimina
  4. Quina idea més bona per reciclar aquells bocinets de pa que sempre queden.
    petons

    ResponElimina
  5. buena receta y fácil que te soluciona una cena en un momento
    peto

    ResponElimina
  6. Quina bona idea noia, per posar-la en pràctica demà mateix!

    ResponElimina
  7. Quina bona idea, Mercè!!! M'encanten aquestes receptes d'aprofitament que queden tan gustoses... nyam, nyam!! Petonets

    ResponElimina
  8. Això si que es una supe-mega recepta d'aprofitament !!!! M'encanta...
    Petonets i a veure quans ens veiem!!!!

    ResponElimina
  9. A mi és que tot el que sigui púding em xifla i rexifla. Aquesta versió salada és peeeeerfecte per un sopar o dinar informal, si la Laia et demana que la tornis a fer jo me l'apunto Mercè!
    ;) Petonsss

    ResponElimina
  10. ooohhhh!!!! quina bona idea!
    Magnífica recepta d'aprofitament, ha de ser boníssima.

    PTNTS
    DOLÇA

    ResponElimina
  11. M'agrada molt que posis aquesta recepta!
    em passa tot sovint de trobar-nos amb pa sobrant, i aquesta és una molt bona forma d'aprofitar-los!
    ptns!!

    ResponElimina
  12. Mai he preparat una plat així!!! que bó amb ingredients reciclats.. una recepta de primera. Petons,

    ResponElimina