Aquest cop ho vaig fer amb xipirons, i amb una picada, i ens va agradar tant que vam acabar sucant tots pa a la cassola escurant la darrera gota....
INGREDIENTS:
Xipirons (Mercadona, paquet d'uns 400 gr congelat)
1 ceba tendre
1 safata de xampinyons
2 patates grossetes
2 cullerades de picada: avellanes torrades, pa torrat, all, julivert, sal i oli ben picadet al morter.
1 tomàquet madur
SOM-HI:
En un fil d'oli saltegem els xipirons i hi aboquem la ceba a llunes.
Posem les patates tallades a bocins i anem remenant.
Afegim els xampinyons, el tomàquet ratllat i una cullerada de picada, deixem fer unes voltes i afegim aigua calenta que vagi fent xup-xup.
Afegim una cullerada més de picada i deixem fer fins que la patata és cuita.
Servim amb pa... que ens farà falta!
Quina cassoleta més temptadora, Mercè. Els xipirons són tan bons! I fets amb suquet, per a sucar-hi pa!
ResponEliminaMercè quina cassoleta més bona, porto el pa ???
ResponEliminaPetons
Un plat bonissim !! i acomnayat d'un bon pa ..........perfecte:
ResponEliminaPetons
Merçe, m'encanta aquest platet mariner.
ResponEliminaPetonets