INGREDIENTS:
pernil dolç
formatge crema
sesam
llavors de gallaret (rosella)
orenga
panses
(opcional):vinagre balsamic de modena
una mica d'amanida
SOM-HI:
Extenem les llesques de pernil i hi posem una cullerada de fromatge en un dels extrems.
Al damunt del formatge hi posem o bé una mica d'orenga, o bé sèsam o llavors de gallaret.
També podeu fer-ne barreja i posar algunes panses...
Enrotllem de forma que quedi el formatge ben repartit i posem al plat.
Complementem amb l'amanida, un raig d'oli i si ho volem una mica de vinagre de mòdena en crema.
BON PROFIT!
_______________________________________________________
Una bona solució per l'estiu !!!!!
ResponEliminaAcompanyat amb amanida, un plat ràpid i bó.
Petonets
És impressionant el que es pot fer amb uns ingredients tan quotidians, la presentació també és excel·lent, felicitats per la recepta i gràcies per compartirla.
ResponElimina