mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 20 d’agost del 2013

ROTLLETS DE PERNIL AMB CREMA DE FORMATGE

Voleu una idea per a un dia d'aquells que voleu improvitzar?, per a un dia que voleu fer un entrant ràpid, fàcil i que queda ben presentat?, si teniu formatge d'untar (crema) i unes llesques de pernil ho tenim ben fàcil!!- També ho podeu fer amb llesques de salmó!

INGREDIENTS:
pernil dolç
formatge crema
sesam
llavors de gallaret (rosella)
orenga
panses
(opcional):vinagre balsamic de modena
una mica d'amanida

SOM-HI:
Extenem les llesques de pernil i hi posem una cullerada de fromatge en un dels extrems.
Al damunt del formatge hi posem o bé una mica d'orenga, o bé sèsam o llavors de gallaret.
També podeu fer-ne barreja i posar algunes panses...
Enrotllem de forma que quedi el formatge ben repartit i posem al plat.
Complementem amb l'amanida, un raig d'oli i si ho volem una mica de vinagre de mòdena en crema.

BON PROFIT!

 
_______________________________________________________
 
 
 
 
 

2 comentaris:

  1. Una bona solució per l'estiu !!!!!
    Acompanyat amb amanida, un plat ràpid i bó.
    Petonets

    ResponElimina
  2. És impressionant el que es pot fer amb uns ingredients tan quotidians, la presentació també és excel·lent, felicitats per la recepta i gràcies per compartirla.

    ResponElimina