INGREDIENTS:
arròs (millor llarg)
surimi
tonyina
pebrot del piquillo
olives
maionesa
ou dur
SOM-HI:
Coem l'arròs i un cop fred el barregem amb la resta d'ingredients ben talladets.(excepte l'ou dur).
Finalment afegim la maionesa i si cal una mica de sal.
Untem molt lleugerament el motlle escollit amb una mica d'oli i hi aboquem la barreja.
Posem a la nevera i quan l'anem a servir ratllem l'ou dur pel damunt i afegim algun tall.
A més de venir de gust és molt pràctic per tenir-lo gairebé a punt de servir. Ideal per després d'un matí fora de casa.
ResponEliminaUna abraçada.
M'agraden molt els pastissos d'arròs, em recorden als primers plats que vaig cuinar amb el meu pare :)
ResponEliminaUna manera ben maca de presentar aquest arròs:
ResponEliminaPetons
T'ha quedat un arròs ben guapo!
ResponEliminaQue maco servit així!!! Aquestes amanides són les que a mi m'agraden.
ResponEliminaLa clàssica amanida d'arròs però amb una presentació genial! queda molt resultona i segur que boníssim!
ResponEliminaEsta molt xulo, però tinc un dubte...com queda l'arròs? molt passat?
ResponEliminaJo sóc dels que el vull al punt i no se com deu quedar en aquesta recepta, de totes maneres la maionesa ja fa la seva feina per endurir el pastís oi?
Per cert, té una pinta increïble!
Hola David, l'arròs el fas com a tú t'agradi al coure'l: més cuït o menys... Després al posar la maionesa ja l'amalgama, el compacta i agafa la forma. Cap problema!, llestos!Merci per passar per aquí!
ResponElimina