mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 27 d’agost del 2013

ARRÒS D'ESTIU

Aquests dies de calor només venen de gust coses fresques,oi?, aquí us proposo un arrosset ben fàcil i al qual podeu afegir allò que més us agradi. Només cal que agafeu un motlle on posar-lo un cop fet per tal de presentar-lo amb una mica de gràcia. Jo el vaig fer amb un de rectangular d'alumini i cap a la nevera!

INGREDIENTS:
arròs (millor llarg)
surimi
tonyina
pebrot del piquillo
olives
maionesa
ou dur

SOM-HI:
Coem l'arròs i un cop fred el barregem amb la resta d'ingredients ben talladets.(excepte l'ou dur).
Finalment afegim la maionesa i si cal una mica de sal.
Untem molt lleugerament el motlle escollit amb una mica d'oli i hi aboquem la barreja.
Posem a la nevera i quan l'anem a servir ratllem l'ou dur pel damunt i afegim algun tall.

 
 

8 comentaris:

  1. A més de venir de gust és molt pràctic per tenir-lo gairebé a punt de servir. Ideal per després d'un matí fora de casa.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. M'agraden molt els pastissos d'arròs, em recorden als primers plats que vaig cuinar amb el meu pare :)

    ResponElimina
  3. Una manera ben maca de presentar aquest arròs:
    Petons

    ResponElimina
  4. Que maco servit així!!! Aquestes amanides són les que a mi m'agraden.

    ResponElimina
  5. La clàssica amanida d'arròs però amb una presentació genial! queda molt resultona i segur que boníssim!

    ResponElimina
  6. Esta molt xulo, però tinc un dubte...com queda l'arròs? molt passat?
    Jo sóc dels que el vull al punt i no se com deu quedar en aquesta recepta, de totes maneres la maionesa ja fa la seva feina per endurir el pastís oi?

    Per cert, té una pinta increïble!

    ResponElimina
  7. Hola David, l'arròs el fas com a tú t'agradi al coure'l: més cuït o menys... Després al posar la maionesa ja l'amalgama, el compacta i agafa la forma. Cap problema!, llestos!Merci per passar per aquí!

    ResponElimina