Com va l'estiu?, esta clar que jo una mica aturada pel que fa al bloc... No és pas que no cuini,oi?, sinó que estic "dedicada"a canvis a la casa, a fer activitats amb les nenes... Tant si us quedeu, com si viatgeu us desitjo uns bons dies de descans!.
Us deixo aquí unes crestes boníssimes i molt gustoses de carn que tenen molt d'èxit allà on les porto ja que els hi dono un toc especiat que les fan una mica diferents. Espero us agradin!
INGREDIENTS:
1 paquet d'oblees (petit o gran...)
carn picada de vedella i porc
ceba, all, un bocí de pebrot verd,
sal
curry
1 rajolinet de mostassa
SOM-HI:
En una paella saltegem la ceba, l'all i el pebrot verd a bocins, deixem fer una estona i afegim la carn.
Posem la sal, el curry i el rajolí de mostassa al darrer moment.
Anem omplint les oblees i fregim o enfornem segons us agradin més les crestes.
ei, quina pinta aquest farcit que es veu a la foto!!
ResponEliminaMmm, qué buena pinta!!! He estado dándome una vueltecita por tu cocina y tienes muchas cosas que me han enamorado, qué bien!!! Encantada de conocerte!!!
ResponElimina