mousse de coco

mousse de coco

divendres, 2 d’agost del 2013

CRESTES DE CARN

Com va l'estiu?, esta clar que jo una mica aturada pel que fa al bloc... No és pas que no cuini,oi?, sinó que estic "dedicada"a canvis a la casa, a fer activitats amb les nenes... Tant si us quedeu, com si viatgeu us desitjo uns bons dies de descans!.
Us deixo aquí unes crestes boníssimes i molt gustoses de carn que tenen molt d'èxit allà on les porto ja que els hi dono un toc especiat que les fan una mica diferents. Espero us agradin!

INGREDIENTS:
1 paquet d'oblees (petit o gran...)
carn picada de vedella i porc
ceba, all, un bocí de pebrot verd,
sal
curry
1 rajolinet de mostassa

SOM-HI:
En una paella saltegem la ceba, l'all i el pebrot verd a bocins, deixem fer una estona i afegim la carn.
Posem la sal, el curry i el rajolí de mostassa al darrer moment.
Anem omplint les oblees i fregim o enfornem segons us agradin més les crestes.



2 comentaris:

  1. ei, quina pinta aquest farcit que es veu a la foto!!

    ResponElimina
  2. Mmm, qué buena pinta!!! He estado dándome una vueltecita por tu cocina y tienes muchas cosas que me han enamorado, qué bien!!! Encantada de conocerte!!!

    ResponElimina