mousse de coco

mousse de coco

diumenge, 29 de setembre del 2013

PASTÍS AMB CREMA DE PRÉSSEC I BANDERA ANGLESA/ ONA - 13 Anys

Ja arribem al darrer dels tres pastissos de les meves filles. Aquest que avui presento és el que li vaig fer a l'Ona, que és una fan de tot el que es refereix a Anglaterra, l'idioma, la música, l'estil... així que era clar que tindria la bandera anglesa ben visible. Vaig obtar per una coca blanca i un farcit ben dolç a base de formatge cremós i préssec en almívar triturat.
La sorpresa que va tenir en veure'l no té preu!
Com que el fondant no m'agrada gaire vaig fer un quadrat de la mida del motlle com a coberta, així era més fàcil treure qui no la volia.

INGREDIENTS:
240gr de farina
175 gr de sucre
4 ous
100 gr de mantega
1 sobre de llevat
una culleradeta de vainilla líquida.
-------------------------------------------
formatge crema
préssec en almívar
-------------------------------------------
fondant vermell, blanc i blau
ametlla granet


SOM-HI!:
Barregem la mantega pomada amb el sucre i els rovells.
Afegim la farina tamisada amb el llevat barrejat.
Hi posem la culeradeta de vainilla.
Finalment semimuntem les clares i les anem incorporant amb cura.
Untem el motlle amb mantega i enfornem a 180º uns 45 minuts. (jo acostumo a fer 30 minuts per sota i 15 per sota i per sobre a l'hora).´La deixo refredar al mateix forn apagat amb la porta una mica oberta.

Quan ja és freda l'obrim per la meitat.
Triturem préssec en almívar sense suc amb una mica de formatge crema. (hem d'utilitzar la quantitat que convingui a la mida del pastís, i la quantitat de cada cosa feu-la al vostre gust si us agrada més el préssec o el formatge...)
Pintem la coca amb almívar del préssec i untem amb la crema que hem preparat.
Tapem i folrem el pastís amb crema de formatge i una mica de sucre.

Prenem mides de la superfície del pastís i anem aplanant el fondant blanc, el tallem a la mida.
Anem fent porcions de fondant vermell i blau amb un corró.
Fem la bandereta que s'agafarà a la crema de formatge, i els bocins que posem a sobre del fondant només cal que els pintem lleugerament per sota amb aigua.

Posem unes ametlletes granet al voltant (o no...) i ja el tenim.

PENSEU QUE UN PASTÍS AMB FONDANT NO ES POT POSAR A LA NEVERA!

 
 
 


6 comentaris:

  1. Què maco! aviam si tindràs un gendre english.

    ResponElimina
  2. God sabe the Queen...Quin estil mes "brithish"...jajaja
    La veritat es que t'ha quedat molt xulo!!!
    Petonets.

    No perdem l'esperança de fer un cafetó...jajaja

    ResponElimina
  3. Felicidades a Ona!!! el pastel esta chulisimo.
    Besets.

    ResponElimina
  4. Felicitats per l’Ona!! Ta quedat una verdadera meravella, deuria d’agradar-li molt.
    Petons

    ResponElimina
  5. Felicitats Ona, quin pastís més idoni, per el moment que esteu vivin.
    Ja saps de que va. Oi.!!!!......
    Quina mare mes artista que tens.
    Petonets per les quatre.

    ResponElimina
  6. Felicitats a l'Ona! un pastís genial! i si és tan fan d'Angalterra, segur que la vas fer feliç!

    ResponElimina