Voleu fer un postre d'allò més delicat?, us asseguro que aquesta mousse de mascarpone és molt fina i suau. La cobertura de mango li dóna un contrapunt molt bo. Això si, heu d'agafar un mango ben bo!
INGREDIENTS:
250 gr de Mascarpone
2 ous mitjans
75 gr de sucre
200 gr de nata
4 fulls de gelatina
1 raig de nata
---------------------------
Cobertura de Mango:
1 mango
2 cullerades de sucre
suc de mitja llimona
3 fulls de gelatina
SOM-HI:
Barregem els ous amb el sucre fins que quedi ben blanquejat.
Afegim el masarpone mentre anem batent.
Muntem la nata i l'afegim amb molt de compte.
Finalment hidratem els fulls de gelatina amb aigua freda i els posem en un cassó amb el rajolí de nata quan sigui calenta (però no bulli), per tal que es disolgui.
Esperem una estoneta a que es refredi una mica i l'afegim amb cura a la crema.
Posem la mousse en un motlle tipus cake i deixem a la nevera fins que qualli. (millor d'un dia per l'altre).
Preparem la cobertura:
Triturem el mango amb el sucre i el suc de llimona.
N'escalfem una mica (del puré) i hi posem els fulls de gelatina prèviament hidratada en aigua freda.
Deixem atemperar i aboquem amb molt de compte a la mousse de mascarpone ja quallada.
Deixem a la nevera i quan servim afegim el que més ens agradi: fruites vermelles, xocolata fosa...
Quin pastis mes elegant...!!!
ResponEliminaPetonets guapa...
Quina mousse mes exòtica!!!!!!
ResponEliminaNoia!!!!!!!!
Ets La reina de les Mousses.
Que bones
Petonets
Jo crec que t'hauríem de dir Minnie Mousse!!! jajajajaj
ResponEliminaQuima
Ostres Mercè, quina bona pinta! T'ha quedat preciós!
ResponEliminaM'agrada el nou format del bloc. Felicitats!
jjaa, COM M'AGRADEN LES MOUSSES... US LA RECOMANO!, BONÍSSIMA!
ResponEliminaMmmmmm!!! Que bona aquesta mousse!!!
ResponEliminaHa de ser molt bo, Mercè!
ResponEliminaJa saps que la textura de mousse és de les meves preferides a les postres, així que aquesta recepta m'encanta!
ResponEliminaI la combinació de mascarpone i mango em sembla sensacional!
Em sembla un pastís genial! bo, vistós i segur que boníssim! m'agrada!
ResponEliminate ha quedado sensacional esta mousse un pastel que enamora solo verlo.Molt bo Mercé
ResponEliminaPetons
felicitats pel blog! m'encanta
ResponEliminatinc un dubte. De quants grams son les fulles de gelatina?
Ets la reina de les mousses! És igual de bo que de bonic Mercè! Una passada!! Petonets
ResponEliminaMousse i de mascarpone, t'ha quedat Ummmmmm!!!
ResponEliminaMuas
Et felicito... he llegit atentament la recepta i m' ha encantat...
ResponEliminala provaré!!!
Petonets!!
Ei, he fet aquesta mousse i m'ha sortit tan bona que l'he publicat també en el meu blog, moltes gràcies per compartir la recepta!
ResponElimina