Va insistir a fer una recepta ben original!, em va demanar els ingredients i aquest en va ser el resultat...ESPECTACULAR!
També es pot fer amb formatge crema en comptes de crema de xocolata, vosaltres decidiu!
INGREDIENTS:
Pa de motlle
Nocilla (crema de xocolata)
fruites a dauets: maduixes, préssec, gerds...
llet
ous
sucre
canyella
SOM-HI:
Amb un corró aplanem les llesques de pa de motlle.
Omplim una banda amb crema de xocolata i al damunt hi posem les fruites.
Comencem a enrotllar amb compte no es trenqui el pa.
En un bol barregem la llet i l'ou.
Passem lleugerament el caneló per la barreja d'ou i llet (o si ho preferim, primer per la llet i després per l'ou com quan fem coques de Sata.Teresa :"torrijas").
Finalment fregim en oli ben calent.
Els anem passant en un plat on hi haurà la canyella i el sucre barrejats.
Deixem escòrrer sobre paper absorvent i... ja ho tenim!!!
*Com que ens va sobrar força fruita tallada, la vam passar per la paella amb una mica de mantega i sucre per acompanyar els canelons.
Bet, un caneló molt original, i segur que boníssim!. I ara que s'acosten les vacances, podràs fer moltes més receptes, ja ens ho explicaràs!
ResponEliminaBet: segur que si que en puc fer moltes ja t'avisarem guapa!
EliminaGlòria, i que nosaltres les puguem tastar!! jajajajaja
ResponEliminaFelicitats Bet! una altra cuinera a la família...
Quima (la de Gràcia)
GRÀCIES GUAPA!!!!!
EliminaAIxò no és un caneló qualsevol, és una delicatessen, felicitats Bet!
ResponEliminaMOLTES GRACIES, EREN MOLT BONS!
Elimina