Caloreta que es fa sentir.... platet fresc al canto!
L'altre dia tenia una truita feta gairebé sencera i anava a acompanar-la d'una amanida fresqueta, però al darrer moment se'm va acudir fer aquest dicertiment; obrir la truita per la meitat i farcir-la amb l'amanida!, a les nenes els va fer molta gràcia, i crec que per a un dinaret amb canalla o un soparet amb amics té la seva gràcia!
Feu la vostra versió!, la propera vegada faré les porcions en quadrat o en rodó...
INGREDIENTS:
Una truita de patates (o del que es vulgui), freda.
enciam
pebrot del piquillo
olives
maionesa
*opcional: tonyina, ou dur, surimi...
SOM-HI:
No calen gaires explicacions oi?... tallem en porcions la truita, com volguem...
L'obrim pel mig i la farcim amb una capa de maionesa i després allò que més ens agradi. En el meu cas enciam trinxadet, olives i pebrot del piquillo.
Decorem al damunt amb una culleradeta de maionesa i el que volguem, Bon profit!!!
La truita farcida és boníssima! Quan vivia a Salamanca me'n vaig fer un fart ;). Així amb amanida és genial i refrescant!
ResponEliminaEm sembla una idea perfecta per a un sopar d'estiu, apuntada!
ResponEliminaHola, soc la Montse del bloc El Rei de la Casa (elreidelacasa.blogspot.com) i he agafat una recepta teva de gelats per posar-la a la secció de receptes per a nens. Això si, amb un enllaç directe al teu blog!!!
ResponEliminamolt bona idea, reinventar-se o morir!!! jajajaaj!
ResponEliminaÉs una bona manera per fer que els nens mengin amanida! Queda molt xula, Mercè! Petons
ResponEliminaGenial Idea! Tot i que no soc molt fan de la maionesa! salutacions
ResponEliminaHola guapa!!! Bona pensada aquest farciment de truita!!! Segur que estava boníssima...
ResponEliminaPetonets
Molt original!!! i de bona no cal dir-ho!!!
ResponEliminaUna bona recepte d'estiu.
ResponEliminaOriginal
Petons