mousse de coco
dissabte, 21 de juny del 2014
LA COCA DE LLARDONS PER A SANT JOAN!
Aquesta coca és tan senzilla de fer que no us ho creureu. La podreu fer a casa en un pim-pam i a més a més, queda boníssima.
Aquesta és la meva contribució a fer-vos la revetlla una mica més dolça.
GAUDIU D'UNA MOLT BONA REVETLLA AMICS!!!
INGREDIENTS:
2 paquets de pasta de full rectangulars (Lidl)
100 gr de llardons (si pot ser: pasta de llardons i sinó la pastem nosaltres treient els bocins més secs)
100 gr de sucre
ametlles llaminades (de fet serien pinyons, però per la meva butxaca son excessivament cars...)
1 ou
SOM-HI:
Obrim un paquet de pasta de full i l'estenem sobre el mateix paper a la safata del forn. La punxem amb una forquilla.
Omplim amb la pasta de llardons extenent-la bé però deixant un dit de marge al voltant.
Empolvorem amb part del sucre per sobre i tapem amb l'altre massa de full.
Segellem amb una forquilla apretant les 2 masses per tota la vora i la punxem.
Pintem amb l'ou batut i hi aboquem les ametlles ben repartides i finalment el sucre reservat.
Enfornem a 180º uns 20 minuts, fins que la veiem ben torradeta.
Etiquetes de comentaris:
coca de llardons,
postres,
sant joan,
tradicional
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Pasta de fll i llardons .....una combinació excel.lent!! Aquesta coca ha de ser bonissima !!
ResponEliminaBona revetlla !!
Petons
i sempre té exit !!!
ResponEliminai feliç post revetlla!!
Boníssima i molt fácil!!!
ResponEliminaPetonets