mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 2 de juny de 2014

COCA DE FULL FARCIDA

La massa de full és d'aquelles coses que sempre intento tenir a la nevera. Es molt agraïda tant amb dolç com amb salat.
L'altre dia vaig agafar-ne una de la nevera i la vaig fer com si fos una coca de llardons (forma).

INGREDIENTS:
1 massa de full (rectangular del Lidel)
tomàquet fregit
pernil dolç
tonyina
olives
formatge ratllat
orenga
1 ou
sesam

SOM-HI:
Obrim la massa de full i la tallem pel mig a lo llarg.
Omplim una part amb una mica de tomàquet, al damunt posem el pernil, la tonyina, les olives i finalment el formatge i l'orenga.
Agafem l'altre meitat i la posem amb cura al damunt. Segellem el voltant amb una forquilla.
Punxem la part de sobre, pintem amb l'ou batut i hi posem el sèsam.
Enfornem a 180º uns 20 minuts. LLESTOS!





9 comentaris:

  1. Ja se que no ho és, però sembla una mica un megaravioli :D

    ResponElimina
  2. Mira que jo sempre la faig amb cosa dolça, però aquesta salada te d’estar boníssima, en prenc nota.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Boníssima! Segur que en vau gaudir. Molt bo, l'afegit d'olives.

    ResponElimina
  4. La pasta de full ens dona mil opcions i aquesta teva molt bona

    Muas

    ResponElimina
  5. Sóc una fan de la pasta de full!! fes-la com vulguis i amb el què vulguis, el resultat és d'èxit segur!!

    ResponElimina
  6. Jo també "intento tenir-ne" !...tal com t´han dit...amb aquest farciment èxit assegurat!

    ResponElimina
  7. Com la Teresa m'encanta la pasta de full i aquesta opció és boníssima!!!

    ResponElimina
  8. Farcida de salat, la pasta de full també és molt bona!
    Una coca amb l'èxit assegurat :)

    ResponElimina
  9. Merce, Me encantan tus recetas y sugerencias. Excelente blog, felicitaciones!!

    Soy Cata tengo el blog: Recetas de Bizcochos los invito a conocerlo, ya que una rica Receta de Bizcocho, facil de hacer siempre es muy util.

    Espero te guste el blog de Recetas de Bizcochos, te parezca util y puedas recomendarlo a tus seguidores.

    Desde ya gracias.
    Saludos Cata

    ResponElimina