La massa de full és d'aquelles coses que sempre intento tenir a la nevera. Es molt agraïda tant amb dolç com amb salat.
L'altre dia vaig agafar-ne una de la nevera i la vaig fer com si fos una coca de llardons (forma).
INGREDIENTS:
1 massa de full (rectangular del Lidel)
tomàquet fregit
pernil dolç
tonyina
olives
formatge ratllat
orenga
1 ou
sesam
SOM-HI:
Obrim la massa de full i la tallem pel mig a lo llarg.
Omplim una part amb una mica de tomàquet, al damunt posem el pernil, la tonyina, les olives i finalment el formatge i l'orenga.
Agafem l'altre meitat i la posem amb cura al damunt. Segellem el voltant amb una forquilla.
Punxem la part de sobre, pintem amb l'ou batut i hi posem el sèsam.
Enfornem a 180º uns 20 minuts. LLESTOS!
Ja se que no ho és, però sembla una mica un megaravioli :D
ResponEliminaMira que jo sempre la faig amb cosa dolça, però aquesta salada te d’estar boníssima, en prenc nota.
ResponEliminaUna abraçada
Boníssima! Segur que en vau gaudir. Molt bo, l'afegit d'olives.
ResponEliminaLa pasta de full ens dona mil opcions i aquesta teva molt bona
ResponEliminaMuas
Sóc una fan de la pasta de full!! fes-la com vulguis i amb el què vulguis, el resultat és d'èxit segur!!
ResponEliminaJo també "intento tenir-ne" !...tal com t´han dit...amb aquest farciment èxit assegurat!
ResponEliminaCom la Teresa m'encanta la pasta de full i aquesta opció és boníssima!!!
ResponEliminaFarcida de salat, la pasta de full també és molt bona!
ResponEliminaUna coca amb l'èxit assegurat :)