El peix en general,m'agrada molt i de totes les maneres,al forn,a la planxa,arrebossat,i si és cuinat a foc lent amb una bona salseta per sucar-hi pa!...La salsa verda és molt suau i no amaga gens el gust del peix, els qui ja l'heu fet ben segur heu repetit,oi?, els que no, us animo a provar-la!
INGREDIENTS:
8 Talls de lluç
2 cebes mitjanes
2 grills d'all
julivert picadet
1 got de vi blanc
1/4 litre de caldo de peix
un grapat de pèsols
oli, sal, farina.
SOM-HI:
Posem un bon raig d'oli a la cassola i hi fem la ceba i l'all ben picadets. Mentre es fa, enfarinem lleugerament els talls de lluç i també els fiquem a la cassola que es facin poca estona per una banda i l'altra. Incorporem el got de vi i a foc viu deixem es faci un moment i hi afegim el caldo baixant el foc. Posem per acabar els pèsols i el julivert ben talladet i remenem(millor donant voltes a la cassola amb la mà,no amb cap estri),perquè la salsa lligui. En molt poca estona estarà a punt!!.
M'encanta aquesta recepta i el suquet que deixa anar, per sucar-hi pa. Petonets
ResponEliminaCarai Mercè, quin munt de receptes bones ens expliques!! Salut!
ResponEliminammmmm que bo !!!!! Llàstima que no el pugui provar des de la foto!!! Un dia provaré de fer-ho.
ResponEliminapetonets
Mercè V
No tinc mes paraules, boníssimmmm
ResponEliminaPetonets
Molt bo aquest lluç!!! Jo també lleparia el monitor!!
ResponEliminaPetonets
Jo també sóc més de peix que de carn... i si és fresc i bo, poca cosa necessita. Una salseta com aquesta i a sucar pa!
ResponEliminaOooooh!, això no es pot mirar ara que s'acosta l'hora de sopar!.
ResponEliminaCarmen: tens raó,m'he deixat el pa!!forma part de la recepta,sinó, malaguanyada salseta!...
ResponEliminaCuina Vermella: gràcies parella, com sempre tan agradables!
Mercè V (el plat blanc):prova-ho que és fàcil i ràpid.A reveure!
Fem un mos: una paraula: GRÀCIES!
MaryLou:llepa,llepa...que amb una mica d'imaginació...A reveure!
Gemma: i tant!,i una altra de les virtuds del peix és que es cuina rapidissim.Una abraçada!
Gloria:a mi em passa el mateix quan veig altres blogs, que si és hora de dinar o sopar poso totes les receptes a la llista de pendents...
un petonet guapa!
Doncs si, la salsa verda va arribar tardet a la meva vida però s'hi quedarà tant com vulgui.
ResponElimina:-)
Mercè, quina mengera!
ResponEliminaJo també tinc per ací una recepta de lluç que m'inventí no sé com l'altre dia que em va sor`prendre gratament!
Una besada!
No pateixis pel pa, ja el portem nosaltres......
ResponElimina(es una manera de autoconvidar-nos a menjar aquest lluç tan suculent.....)
Salut
Starbase:digues que sí!"green forever"...
ResponEliminaXavier:gràcies!el peix sempre és molt agraït per inventar salses i acompanyaments.A reveure!
AAA:podeu triar!,només cal quedar en el dia.Sortiu aquestes festes?.un petonet!
A casa el peix no és el que més agrada, però aquest segur que el disfrutaríem
ResponEliminaMercèeeeeeeeeeee, he fet la teva recepta del lluç però sense lluç, sense pèsols i amb poc caldo de peix, i crec que amb massa julivert!!!! però tot i així, estava boníssim!!!
ResponEliminaPer cert, totes les quantitats dels ingredients (primers, segons, postres) és per a 4 persones, oi que sí??
Un petonàs
QUIMA
Quima: ONDIA!!com a mínim has fet servir una cassola???Un petonarro guapa!!!
ResponEliminaSí, sí!!! cassola en tenia, jajajajaja
ResponEliminaEns veiem el dissabte, que tinc unes ganes de provar la teva mona...
Petonets
QUIMA