mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 9 de març del 2010

CUIXES DE POLLASTRE ADOBAT



Aquesta és l' adaptació d'una recepta de la classe que per nadal va fer Gallina Blanca. Per a qui li agradi el gust agredolç, aquest pollastre és una opció.




INGREDIENTS:
*6 cuixes de pollastre
*ADOB:
1/2 copa de xerès sec
4 cebetes picades
1 cullerada de salsa de soja
2 cullerades d'oli de girasol
2 cullerades de vinagre
2 cullerades de sucre morè
*1 got de caldo de pollastre
*2 cullerades farina de blat
*oli, sal, pebre.
*una taronja per decorar.


SOM-HI:
Posem les cuixetes a l'adob de xerès,soja,vinagre,oli de girasol,sucre morè i les cebes picades. Deixem a la nevera unes 6h. En una cassola al foc i amb una mica d'oli ,hi posem les cuixetes i l'adob. Salpebrem i deixem que es dauri una estoneta. Afegim el caldo, tapem l'olla i deixem coure. Un cop fet, triturem la salsa (si cal, espessem amb una mica de farina de blat dissolta en aigua) i servim les cuixes amb la salsa per sobre (o en una salsera) i una rodeta de taronja.

12 comentaris:

  1. Entre la soja i el scure morè deu quedar un contrast de sabors ben original i diferent al que estem acostumats... una manera diferent de menjar el pollastre. Està molt bé variar el receptari de sempre, oi?

    ResponElimina
  2. Un agredolç que ha d'estar molt bé i aquesta salseta convida a sucar pa de veritat!

    ResponElimina
  3. Gemma,Glòria:la veritat és que a mi l'agredolç no m'acaba de fer el pes, però aquesta recepta està molt bé.A mi m'agrada tant el pollastre rostit de tota la vida que em costa canviar,però aquesta és una bona manera.Ara m'apunto la de la Glòria...un petonet wapes!!

    ResponElimina
  4. Mercè, ja li he deixat el comentari que em demanaves a la Carmen de Dulces bocados. :)
    Per cert, la salseta que acompanya aquest pollastre ha de ser ben curiosa entre la soja, el vinagre i el sucre!
    Petons!

    ResponElimina
  5. Hola maca, ja m'ha dit la Mercè, he tingut el blog aturat per culpa de la neu que ha caigut, pero ja estic una altre vegada aquí, dóna'm el teu email i enviaré unes pàgines on pots mirar com fer fondant.
    Per cert, aquestes cuixes estan per sucar-hi pa. Petonets

    ResponElimina
  6. Mercè:moltíssimes gràcies.Exacte,la paraula per definir aquesta salsa és "curiosa".Al meu home li va encantar.

    Carmen:aquesta nevada ha estat un malson per a molta gent,però reconeixo que per a mi,l'albert i les nenes ha estat una autentica festa!.Ara intentaré entrar al teu blog però et deixo aquí el meu email: rinxol@wanadoo.es T'agraeixo molt la informació i que m'expliquis el "procés" de transformació de les nubes!!!Una abraçada!Mercè-D.P.

    ResponElimina
  7. M'agrada molt l'agredolç, l'hauré de provar.

    ResponElimina
  8. una combinació per llepar-se els dits!! cladrà tastar-la!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Cristina: si t'agrada l'agredolç és una forma fàcil de tastar-ho, i les cuixes sempre són bones...A REVEURE CRISTINA!MERCÈ

    ST.Hilari:segur que t'agradarà, fàcil i amb ingredients que tenim normalment a casa.A REVEURE!MERCÈ

    ResponElimina
  10. Estimada amiga
    Hemos visitado tu blog y estamos muy interesados en hacerte una propuesta.
    Mi mail es menchu@extremacalidad.com
    Si eres tan amable me envías tu dirección y contactamos.
    Un saludo.

    ResponElimina
  11. Acabo de descobrir que tu i la Glòria noctàmbula sou amigues, quina il·lu!!!

    ResponElimina
  12. Hola Cuina Vermella: sí, la gloria i el josep del Cafè de nit son bons amics.Ens coneixem de la colla dels Castellers de Sants ja fa uns quants anys!Nosltres ens vam desvincular una mica de la colla després de les 3 nenes...però amb ells mantenim l'amistat.Una abraçada macos!!

    ResponElimina