Ja fa temps que vaig fet aquest pastís. És una bona combinació tot i que no és el tipus de pastís que més m'agrada...Als convidats els va agradar i a la familia també, així que dec ser jo que tinc un paladar menys dolç que la majoria!. La ganache de xocolata és de la Gemma (la cuina de casa), boníssima, i fa temps que l'empro per a diferents postres. Aquí us deixo la proposta per si la voleu agafar!
INGREDIENTS:
1 massa de pasta de full rodona
1 tarrina de Mascarpone (250 gr aprox)
melmelada d'albercoc (o la que més us agradi)
*ganache de xocolata: 200 ml nata líquida, 180 gr xocolata per fondre, 20 gr de mel, 70 gr de mantega a bocins.
SOM-HI:
Posem la massa al motlle procurant que les vores sobresurtin. La punxem i enfornem a 180º uns 10 minuts amb algun pes per tal que no s'infli.
Preparem la ganache fent bullir la nata. Retirem i hi aboquem la xocolata remenant fins que es fongui. Afegim la mel i la mantega a temperatura ambient.
Omplim la massa de full amb el formatge mascarpone.
Al damunt fem una capa fina de melmelada.
Finalment posem la ganache sobre la melmelada.
Enfornem uns 15 minuts perque qualli tot junt una mica i ja ho tenim!Podem decorar amb ametlla granet al moment de servir.
Tot i que quedi dolç, ha de sre un pastís boníssim, el mascarpone i la xocolata lliguen super bé!
ResponEliminaHola,
ResponEliminaXocolata i mascarpone?? Les coses que més m'agraden.. Una delícia! PEtons
Quina pinta mes bona aquesta tarta!!
ResponEliminaMercè que tenim que mantindre una mica la linea,jejejeje.......
ResponEliminaEncara que jo devant d'un pastis com aquest no li faria cap lleig.
La xocolata pot amb mi.
Deliciós!!!!!!
Petonets
brutal¡¡ esta combinacion es muy buena,bon pastis
ResponEliminaMercè, que bo que ha de ser aquest pastís!! I si és amb xocolata... mmm. ;)
ResponEliminaPetons!
Deliciós, i molt cremós. Jo per què miro blocs de cuina a les 3 de la tarda i sense dinar??? Burro!
ResponElimina