mousse de coco

mousse de coco

diumenge, 18 de desembre del 2011

ARBRETS DE NADAL/ ESTEL DE NADAL





Aix.... ja és aquí!, ja s'apropa!, ja hi som!: Nadal, Sant Esteve, cap d'any, Any nou, Reis...Ja podrem amb tanta festa i tanta manduca?... A casa vé la familia per Sant Esteve i encara no ho tinc clar... Però segur, com sempre, faré un menú ben complet però suau. Tant per a grans com per petits procuro fer un àpat "contingut" i més tenint en compte que el dia abans ja hem fet un bon àpat. Quan el tingui decidit sereu els primers a saber-ho!. De moment us deixo aquests arbrets de xocolata que´van molt bé per a fer de forma individual i que es poden guarnir de mooooltes formes i fins i tot a gust del consumidor: coco, ametlla, estrelletes de colors, cacau...
La base de pa de pessic és la que sempre utilitzo i m'assegura un coc esponjós i suau. Amb les mides que us dono vaig fer 8 arbrets i un estel que només en tinc la fotografía abans de cobrir...
INGREDIENTS:
1 got gran de llet
1 got gran d'oli de gira-sol
1 got gros de Paladín
1 got gros de sucre
1 got gros de farina
1 sobre de llevat
4 ous
SOM-HI:
Barregem els ingredients líquids amb la batedora deixant el Paladín pel darrer moment, i finalment la farina amb el llevat tamisats. Així de senzill.
Disposem la massa al motlle rectangular amb els 8 arbres que haurem untat amb un xic de mantega i el motlle d'estel.
Enfornem a 180º uns 30 minuts (arbres) i uns 45 l'estel, però compte perquè ja sabeu que cadascú coneix EL SEU forn... Punxeu per assegurar-vos que és cuit.
Desmotlleu i un cop fred posem una cobertura de xocolata negra (o blanca o amb llet) desfent la xocolata al bany maría o al microones i abocant damunt els arbres. Quan estigui una mica sòlida però no del tot, podem acabar posant ametlla trocejada, coco ratllat, estels o cors...(i si voleu posar cacau esperarem al moment de servir.)
Deixem refredar a la nevera.

14 comentaris:

  1. Que macos! Ja m'imagino prenent el café de mitja tarda de Sant Esteve amb un arbret d'aquests al costat :)

    ResponElimina
  2. Quina cucada d'arbrets!!! I amb paladín deuen ser de vici...! T'han quedat preciosos. Millors que els artificials! Petons

    ResponElimina
  3. Que divertits aquest arbres ........ com tu dius decorats al gust de consumidor.
    Petons i BON NADAL !!!!!

    ResponElimina
  4. Uns pastissets ideals per berenar, esmorzar, una mica d'aquí i d'allà. Maquíssims per aquestes festes ;)

    ResponElimina
  5. Queden tan i tan monos!! I dono fe que la recepta del teu pa de pessic de xoco és de les millors que he provat, super esponjós!
    Ah, i tranquila... que la Recepta del 15 de gener és tal i com demanes!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  6. T'han quedat una monada! Ja me'ls imagino acabats amb xcolata blanca com si estiguessin tots nevats...

    ResponElimina
  7. Doncs jo me´ls imagino cruspim-me'ls, je, je, je

    ResponElimina
  8. Quina bona pinta! Segur que han d'estar boníssims.
    Bones festes,
    Nani

    ResponElimina
  9. Són molt "monus" que dirien les meves filles, això de fer-los en format individual és una bona idea!

    ResponElimina
  10. M'agraden aquests pastissos minis, queden molt bufons.
    Petons.

    ResponElimina
  11. Quina bona pinta Mercè! Sols utilitzar el paladín pels pans de pessic? deuen quedar ben enxocolatats! com agraden a tothom!
    Bon Nadal!

    PD.estarem pendents del menú de St.Esteve!

    ResponElimina
  12. T'han quedat molt divertits i aquest pa de pessic sempre surt molt bo. Bones festes!!!

    ResponElimina