Està clar que s'acosten festes i que el torró de xixona n'és un dels protagonistes. Per als que com jo, tanta dolçor sigui excessiva però no volem renunciar al bon gust del torró us proposo un altre postre diferent però no menys conegut: una mousse de xixona que sent dolça igual es fa més lleugera de menjar. És un postre molt fàcil de fer i amb una mica d'imaginació a l'hora de decorar-ho, fa que els convidats es sorprenguin. (Aquests de la fotografía només estàn guarnits amb unes virutes però enguany m'agradaria fer alguna figureta plana de xocolata amb festucs o alguna nota de color al damunt).
INGREDIENTS: (per a 4-5 persones)
1 barra de torró de xixona (uns 200gr)
3 ous
250 gr de nata muntada
SOM-HI:
Esmicolar el torró i batre juntament amb els rovells i la nata fins que quedi una crema ben fineta.
Muntem les clares a punt de neu i les incorporem amb cura a la crema anterior.
Repartim en copes i refredem a la nevera un mínim de 4 hores.
Just al moment de servir decorem amb xocolates, virutes, crocant...
Molt bona! M'anirà bé per aprofitar el torró que sobri.
ResponEliminaPetons
Vaja! me l'apunto..no sé si per Festes o per despres.
ResponEliminaLa mousse de xixona és boníssima, amb el gustet del torró, però com bé diu sense resultar excessiva! En vaig fer fa un parell d'anys per Nit Bona i va triomfar, aquest any faré un altre postre a veure què els hi sembla... que se m'està tornant la família molt exigent! jajaja
ResponEliminaPetonets
Sandra
A casa serà una recepta perfecte per després de Festes, perquè sempre sobra torró i no sabem què fer-ne... Crec que a mi també m'agradarà més la mousse que el torró de xixona, massa embafador!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Aquesta recepta serà perfecte per desprès de les festes...ja que sempre sobra torrons i així no tots seran flams.
ResponEliminaPetons
M'ha agradat aquesta recepta sobretot perquè és una manera de menjar torró sense tan emplagosa. Me l'apunto. Una abraçada MercèV
ResponEliminaQuina bona idea!! A mi, el torró de xixona em costa, sobretot per la seva densitat i fortor. Però així amb mousse ha de ser boníssim!!! petons
ResponEliminamuy buena esta mousse de xixona queda un postre delicioso y festivo 100%
ResponEliminapeto
Aquestes receptes de torró de xixona m'aniran molt bé per quan s'acabin les festes, a casa som poc "turronàires" i sempre ens en sobra!
ResponEliminamm, m'encanta! i més que amb tants pocs ingredients es pugui fer una cosa tant bona i dolça!
ResponEliminaPetons maca!
Aquesta recepta es de las de desprès, els torrons son mes bons avans de Festes o desprès.
ResponEliminaUna bona recepta mes lleugera per aquests díes.
Petons
M'agrada molt aquesta proposta de postre nadalenc, me l'apunto per fer-lo, és una manera ben diferent de menjar els torrons!
ResponEliminaUna altre manera de menjar torró de xixona als que no ens agrada massa, en barra.
ResponEliminaUn peto per les nenes!!!
Petonets.
M'apunto la recepta, senzilla i boníssima!! ja tinc ganes que tornem a coincidir, eh! que hara ja fa dies!
ResponEliminaUna abraçada
Hola guapa tu
ResponEliminaes com més m´agrada el torró de Xixona, amb forma de mousse
mil petonets dolços Susanna
Segur que d'aquesta manera el torró es menys empalagòs.
ResponEliminaPetons.
Una manera diferent de menjar-se els torrons
ResponEliminaPetons
M'encanten les postres amb torró. I ja saps que tinc debilitat per les mousse ;)
ResponEliminaQuè senzill i quina pinta. Bona proposta per nadal
ResponEliminaHola Merçe, m'encanta aquesta mousse, un postre perfecta per Nadal i per qualsevol festa. Petonets
ResponEliminaEn forma de mousse no l'he tastat mai! però jo sóc una mica com tu, així que segur que m'agradaria més la mousse que el torró en sí. Passat nadal sóc poc de menjar torrons i aquesta seria una altra bona manera d'aprofitar-los!! petonets!
ResponElimina