INGREDIENTS:
1 paquet de massa brisa (o de full)
1 brick de nata
3 ous
3 llaunetes de tonyina
10 pebrots del piquillo a bocins
3 pessics de sal
orenga
formatge ratllat emmental
SOM-HI:
Posem la massa al motlle escollit i la punxem amb la forquilla per tal que no s'infli.
Hi posem algun pes `(llegum sec...) i enfornem 10 minuts. Treiem i reservem.
Preparem el farcit triturant la tonyina i els pebrots amb els ous, la nata i la sal.
Aboquem sobre la massa i finalment hi posem el formatge ratllat i l'orenga.
Enfornem a 180º uns 20-30 minuts. BONÍSSIM!
Una quiche rápida, deliciosa y original. Que buena idea la de poner piquillos, eso le debe dar un sabor exquisito.
ResponEliminaPetons.
Un altra quiche a la llista de pendents. Ho tenen tot: fàcil de fer i boníssimes.
ResponEliminaMira quina quiche més original, ha de ser una exquisidesa!
ResponEliminaQue bones, i sense massa complicacions. Amb tonyina encara no l’he fet queda a pendents !!
ResponEliminaPetons