mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 16 d’abril del 2013

QUICHE DE TONYINA I PIQUILLOS

Un d'aquells plats en un ras ras?, doncs apa, ho tenim ràpid i segur que agrada a tothom!

INGREDIENTS:
1 paquet de massa brisa (o de full)
1 brick de nata
3 ous
3 llaunetes de tonyina
10 pebrots del piquillo a bocins
3 pessics de sal
orenga
formatge ratllat emmental

SOM-HI:
Posem la massa al motlle escollit i la punxem amb la forquilla per tal que no s'infli.
Hi posem algun pes `(llegum sec...) i enfornem 10 minuts. Treiem i reservem.
Preparem el farcit triturant la tonyina i els pebrots  amb els ous, la nata i la sal.
Aboquem sobre la massa i finalment hi posem el formatge ratllat i l'orenga.
Enfornem a 180º uns 20-30 minuts. BONÍSSIM!

 
 

4 comentaris:

  1. Una quiche rápida, deliciosa y original. Que buena idea la de poner piquillos, eso le debe dar un sabor exquisito.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Un altra quiche a la llista de pendents. Ho tenen tot: fàcil de fer i boníssimes.

    ResponElimina
  3. Mira quina quiche més original, ha de ser una exquisidesa!

    ResponElimina
  4. Que bones, i sense massa complicacions. Amb tonyina encara no l’he fet queda a pendents !!
    Petons

    ResponElimina