mousse de coco

mousse de coco

divendres, 5 d’abril del 2013

SORPRESA AL XAMPINYÓ!

Si, si, avui us proposo una sorpresa que em va fer l'Albert i que va escoltar a la ràdio. Esa tracta d'uns xampinyons farcits i arrebossats, de manera que el farcit no saps quin és fins que no hi fas mossegada. Queden molt suaus i tendres al paladar. A veure què us en semblen!

INGREDIENTS:
Xampinyons
Formatge crema
Pernil dolç
ous
farina de galeta
oli

SOM-HI:
Treiem amb cura el peu del xampinyó i ho reservem.
PEUS DE XAMPINYÓ: Preparem una llenca de pernil untada amb formatge cremós i el tallem a la mida dels peus. Embolcallem i reservem.
BARRETS DE XAMPINYÓ: Posem el pernil a bocins petitons i tapem amb una capa de formatge cremós.
Arrebossem els peus i els barrets de xampinyó amb ou i farina de galeta i passem per la paella amb l'oli fins que estiguin dauradets.
Deixem sobre paper absorvent i servim calentons!


 
 
 
 
 
 
 
 

4 comentaris:

  1. la farina de la fotografía és blanca, però vam acabar fent els xampinyons amb farina de galeta.

    ResponElimina
  2. Molt bé Mercè, un atre varietat de fer els xampinyons.
    M'agradat l'idea.
    Petons

    ResponElimina
  3. Són fàcils! I segur que boníssims! Un bé per l'Albert! Que sap escoltar... he he. I per la cuinera, és clar! Petons

    ResponElimina
  4. Què bons! el xampinyó està una mica oblidat i mira quines receptes més bones se'n pot fer!

    ResponElimina