INGREDIENTS:
Xampinyons
Formatge crema
Pernil dolç
ous
farina de galeta
oli
SOM-HI:
Treiem amb cura el peu del xampinyó i ho reservem.
PEUS DE XAMPINYÓ: Preparem una llenca de pernil untada amb formatge cremós i el tallem a la mida dels peus. Embolcallem i reservem.
BARRETS DE XAMPINYÓ: Posem el pernil a bocins petitons i tapem amb una capa de formatge cremós.
Arrebossem els peus i els barrets de xampinyó amb ou i farina de galeta i passem per la paella amb l'oli fins que estiguin dauradets.
Deixem sobre paper absorvent i servim calentons!
la farina de la fotografía és blanca, però vam acabar fent els xampinyons amb farina de galeta.
ResponEliminaMolt bé Mercè, un atre varietat de fer els xampinyons.
ResponEliminaM'agradat l'idea.
Petons
Són fàcils! I segur que boníssims! Un bé per l'Albert! Que sap escoltar... he he. I per la cuinera, és clar! Petons
ResponEliminaQuè bons! el xampinyó està una mica oblidat i mira quines receptes més bones se'n pot fer!
ResponElimina