Amb les maduixes podem fer ràpiament batuts més o menys densos. Tot depèn de si hi posem més iogurt, llet condensada, més o menys llet... Us proposo que cadascú trobi la seva fòrmula, la que més agradi al paladar dels de casa!. Us dono els ingredients sense quantitats perquè cadascú hi posi les quantitats de sucre, maduixes... que més li agradi, i si ho voleu més espès afegiu més iogurt o llet condensada, i si ho voleu més com un batut hi afegiu més llet!
INGREDIENTS:
maduixes
un rajolí de llet
iogurts naturals
unes gotes de suc de llimona
sucre
nata
SOM-HI:
Triturem les maduixes amb unes gotes de suc de llimona i el iogurt.
Afegim una mica de llet a gust i 1 cullerada de sucre.Probem i si cal rectifiquem i posem més sucre.
Al moment de servir fem un floc de nata i posem uns bocins de maduixa.
Quina gran solució fer anar les fruites de temporada. Aquestes postres tan quedat molt bé. El floc de nata és un toc molt apetitós. :)
ResponEliminaMercè tens un premi al meu blog, espero que t'agradi!!!
ResponEliminaChus
M'encanten les maduixes, tenen mil possibilitats i sempre queden bones.
ResponEliminaNo podria pas triar quina m'agrada més... m'agraden totes!
les maduixes tant en les postres com en altres plats, amanides, carns, vinagretes, etc són úniques i molt agraïdes. Pel color, el gust, etc
ResponEliminaLes maduixes donen molt de joc, i mira que en son de bones, es un bon postra !
ResponEliminaPetons
Que bones les maduixes, a més pots fer amb elles, molts plats.
ResponEliminaFantàstic aquest postre.
Petons
A vegades les coses més fàcils també són les més bones. Això té una pinta deliciosa :-)
ResponEliminaM'encantan les maduixes nosaltres en tenim de collita pròpia i aquesta recepta està boníssima, jo la vaig fer amb llet condensada. El
ResponElimina