mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 20 de març del 2010

FLAM DE PERNIL I FORMATGE












Els flams, pastissos...de peix, verdures...m'agraden molt per la textura que tenen i també per la seva presència. Vaig pensar que amb el farcit bàsic de la pizza quedarien bé. Són tan suaus que agraden a petits i grans.
















INGREDIENTS: (6 flams)

*3 ous

*1 got de llet

*olives farcides

*pernil talladet

*formatge tendre ratllat a casa

*mantega per als motlles.



SOM-HI:


Barregem en un bol els ous, la llet i un polsim de sal. Afegim el pernil dolç talladet, les olives a bocins i anem posant formatge que ratllem amb un ratllador groixut. Untem amb mantega els motlles (jo faig servir un motlle de silicona amb 6 cavitats tipus MUFFINS) i enfornem a 180º uns 45 minuts. Desmotllem i emplatem acompanyat d'uns canonges i uns tomaquets menuts...

PROVEU,ÉS FÀCIL I RÀPID DE PREPARAR!!!

21 comentaris:

  1. Aquesta recepta és una joia, tan fàcil i boníssima!! Gràcies per posar-la al teu mangnífic bloc. PEtons.

    ResponElimina
  2. M'encanta aquesta idea, ja l'he guardat. Gràcies Petonets

    ResponElimina
  3. Que bons!!!. Si en vas fer sis, qui es va menjar el que va sobrar?

    ResponElimina
  4. Molt bona recepta! me l' anoto que a casa segur que els agradaran.
    ptns.

    ResponElimina
  5. Bons i maquíssims!!! tens un bloc molt interessant!
    Em va agradar conèixer-te divendres!
    Petonets

    ResponElimina
  6. CUINA VERMELLA: gràcies per estar sempre al costat dels comentaris del blog, m'animeu molt!!

    Carmen: ja tinc el mascarpone per fer aquests quadradets tan bonics!!, t'haig d'explicar:JA HE FET EL MEU PRIMER FONDANT DE NUBES!!!,aviat penjaré una coca amb uns petits guarniments de fondant a sobre...força satisfeta, gràcies a tú!a reveure!

    Gloria: cal que et digui qui es va cruspir el sisè???, evidentment el NEN de la casa...petonet

    AnnaF: es molt suaveta i recorda talment una pizza!a reveure!

    Marylou: gràcies pel comentari!,jo he xafardejat "el teu raconet" i és realment atractiu...a reveure!

    ResponElimina
  7. A mi també m'agraden molt aquests flams... i presentats així individuals queden molt vistosos!

    ResponElimina
  8. Quina bona idea, i fàcils de fer. Gràcies per la recepta.
    petons

    ResponElimina
  9. CRISTINA,GEMMA,NÚRIA: una de les coses que més tinc a la meva "carpeta" de cuina són receptes de flams,pastissos...salats, de verdures, peix...m'agraden molt i tots segueixen més o menys les mateixes pautes, per això vaig pensar que amb aquests ingredients serien bons, i fàcils.Gràcies a totes!

    ResponElimina
  10. Quina bona idea!!! A mi també m'agraden molt aquest flams i ... pastissos salats. T'han quedat preciosos!!
    Un petonet
    Mercè V.

    ResponElimina
  11. Ummm quin plat més deliciós!!! et copio la recepta em ve molt de gust provar-la...un petonet

    ResponElimina
  12. Hola Merçé, estic passejant per casa teva i he de dir que he vist moltes coses que m'agraden. Jo aquests flams salats no els hi fet mai però veient els teus no crec que trigui gaire. Va ser un plaer coneixet.
    Muas!

    ResponElimina
  13. M'agradat mol aquesta idea. Fàcils i segur que boníssims.Els provaré.

    Un petonet ISABEL

    ResponElimina
  14. Mercé; Un altre manera de menjar els flams... de segur que ben i ben bons¡¡
    Que vagi de gust Mercé¡¡ :-D

    ResponElimina
  15. Caram, quin blog més interessant i quina recepta més suculenta! Quina mengera!!!

    Una salutació!

    ResponElimina
  16. Mº José: fes-ho!,ja veuràs que ràpid tens un primer plat!

    Gemma:m'ha agradat això de "passejar per casa teva".Fes-ho i ja m'ho diràs!seguim en contacte eh?una abraçada.

    Isabel:segur que t'agradarà i segur que en faràs la versió "microones"!!un petonet.

    Josep:gràcies!sempre m'han semblat molt originals els pastissos o flams salats!a reveure!

    Xavier:estic contenta hagis entrat al blog,no t'ho pensis,prova de fer aquests flams que és ràpid i senzill!espero mantenir el contacte,a reveure!

    ResponElimina
  17. Hola guapa, a ver si le echo un vistazo a tu blog, porque esta receta, ya me ha gustado

    ResponElimina
  18. Zeditas: passi,passi,que veurà el piset!,a reveure!

    ResponElimina
  19. Estimada amiga
    Hemos visitado tu blog y estamos muy interesados en hacerte una propuesta.
    Mi mail es menchu@extremacalidad.com
    Si eres tan amable me envías tu dirección y contactamos.
    Un saludo.

    ResponElimina
  20. Caram merçé, aquest blog no el tenía controlat i veig que em perdía un bon espectacle!!

    :-)

    ResponElimina