mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 6 de març del 2010

"ONES" DE COLORS




A la meva filla Ona de 9 anys, (igual que la Laia de 8 i Bet de 6) li agrada molt fer cosetes a la cuina, i se'n surt molt bé. El cas és que darrerament ha començat a PENSAR plats...i no li falta imaginació!.Va insistir amb una idea que vam anar llimant fins que en va sortir aquest plat.Creiem que pot ser un bon acompanyament ben vistós d'altres plats.N'estem prou satisfetes i em feia il.lusió compartir-la amb vosaltres.Espero sigui la primera de moltes bones idees a la cuina!


*bròquil

*pastanaga

*col-i-flor

*maionesa



SOM-HI:


Coem les tres verdures a part i reservem en tres bols diferents. Barregem cadascuna amb una mica de maionesa, sal i un rajolí d'oli. Passem pel túrmix fins que quedi BEN FI,ja que sinó,no passarà per la mànega pastissera i ens espatllarà les "ones". Posem doncs cada barreja a la mànega pastissera amb un broc força obert i fem les ones, o boletes o la forma que volguem.
Podem decorar amb julivert,o un rajolí d'oli de julivert... ESPEREM US AGRADI!

17 comentaris:

  1. Des d'aqui li fem l'onada a la Ona.
    Moltes felicitats per la pensada, segur que estava boníssima.
    Petons

    ResponElimina
  2. Oh!!!!!!!! Us ha quedat ESPECTACULAR!!!!!
    Aquesta noieta promet molt, perquè una cosa és seguir una recepta i una altra és inventar-se el plat! M'encanta la idea, queda molt bonic i molt bo. Una manera original de menjar verdures per un dia de festa grossa!

    ResponElimina
  3. JosepB: soc la Ona,si m'ho vaig passar molt bé

    Aina,Àlvar,i Alicia: Soc la Ona m'ho vaig passar molt bé, però costa una mica!

    Gemma: m'ha agradat mooolt el teu bloc espero que t'agradin les ones de colors. M'ha agradat molt el teu comentari!!! Ona

    ResponElimina
  4. Ona,

    Moooooooooooltes felicitats!, tens molta traça, t'ha quedat un plat ben vistós i segur que igual de bo!.

    Quan en pensis un altre, ja saps, el Josep i jo, voluntaris per tastar-lo!!!.

    Petonets

    ResponElimina
  5. Ona,
    Quedas fitxada per al proper dinar o sopar que fem. Has tingut una molt bona idea i t'ha quedat sensacional. Jo amb la mànega pastissera sóc un desastre, però veig que tu te'n surts molt bé.
    Petonets

    ResponElimina
  6. Felicitats a l'Ona, t'ha quedat molt original i bonic. Segueix inventant.

    ResponElimina
  7. Glòria i Josep:moltes gràcies, el proper plat el tasteu segur!.La manega costa una mica,pero a mi m'agrada molt,ens van sortir uns quants "churrus" que no es veuen.Es pero que us agradin les ONES de colós.ONA.

    Cristina:moltes gracies,m'agrda molt fer coses de cuina!ONA.

    La cuina vermella:ui!el millor cuiner del mon!Espero us agradin les ones de color i gracies.ONA

    ResponElimina
  8. Amb aquesta presentació maca i bona, la Ona promet a la cuina.
    Petonets per totes dues.

    ResponElimina
  9. Hola Ona,
    aquest cap de setmana provarem la teva recepta
    de ones de colors.
    Ah! esperem que no es congelin perquè amb aquest temps!!!

    Irene

    ResponElimina
  10. Fem un mos:moltes gracies,la mama diu que el vostre blog és molt xulo,espero que us agradin les ones!ONA.

    Encarna i Irene: moltes gracies,a veure que us semblen, la manega costa,però és questio de pràctica...Quina nevada,eh??.un petó ONA.

    ResponElimina
  11. Mercè, que bé poder tenir uns fills tan espavilats a la cuina!! I quina bona idea! Així queda una presentació genial!
    Petons!

    ResponElimina
  12. La tieta Aurora et pregunta si en podries fer una versió amb coses dolces: xocolata, nata.... ja saps com és la tieta. El tiet et diu que ets una gran cuinera i que t' ha quedat molt bé. Guapa! La iaia Roser s' ha sorprés d' aquestes coses tan maques que fas. Fa molt de goig aquest plat, afegeix. Un petó cunitenc a tots i totes i apa!!!

    ResponElimina
  13. mercè:moltes gràcies per deixar el comentari,espero t'agradin les ones de colors, és tracta d'agafar el troquillo a la manega pastissera.ONA.

    Ai ara!:m'heu deixat un comentari que bé! això de la xocolata ho deixo per la tieta que fa coses dolcces boniiiiissimes!.Tiet, gracies,iaia també gracies,espero que os agradin les ones de colors.Un petó-ONA.

    ResponElimina
  14. Nenes! Quina mà de cuineres! Tot té una "pinta" boníssima. Però m'ha cridat l'atenció aquest plat. Cal dir que la cuinera és una gran personeta i ha sigut molt creativa. muuuuuuuaaaaaaaaaaaa… AGNÈS

    ResponElimina
  15. Agnès: gràcies agnes, queda d'uns colors molt vius!un peto.

    ResponElimina