Els fideus a la cassola ja sabem que els podem fer de carn, de verdures, de peix... He fet totes les versions però la que més m'agrada és la de peix feta amb una mica de sípia i alguna verdureta. A veure que us en sembla. Potser no és el plat més adient per aquests dies de calor, però és que jo, un platet, me'l menjaria cada setmana sigui estiu o hivern...
INGREDIENTS:
1 pebrot verd
1 ceba tendra
1 gra d'all
tomàquet ratllat
sípia
fideus a gust
oli, sal
caldo de peix
SOM-HI:
En una cassola fem la sipia a tacos petits amb un gra d'all i un raig d'oli. Quan hagi agafat una mica de color afegim la ceba tallada ben fina, després el pebrot petitó, el tomàquet ratllat i salem. Fem unes voltes. Aboquem els fideus i deixem rosejar una mica. Seguim, incorporant poc a poc el caldo de peix calent i deixem anar fent fins que es vagin coent els fideus.
Que bons els fideus amb sípia, bons faci el temps que faci :)
ResponEliminasalutacions
Jo també m'apunto als fideus amb sípia i verduretes i per compensar la calor, una mica d'amanida ben fresqueta de primer i llestos!!
ResponEliminaJo també vull un platet de fideus!!! I tant que són bons al hivern i al estiu!!!
ResponEliminaPetonets
lAURA,completament dacord!
ResponEliminaGlòria, un menú "estupendu!".
Marylou, hi ha plats que no tenen estació concreta,oi?
Jo també me'n menjaria un plat sempre, saps qué? aprofitarem que la calor ja comença a anar de baixa per posar-nos-hi!
ResponEliminaFaci fred faci calor un bon plat de fideus sempre va bé.
ResponEliminaAngels, cristina, fideus a la cassola a tota hora! sempre venen de gust,oi? una abraçada!
ResponEliminaEs dels plats favorits...que bons...
ResponEliminapetons