mousse de coco

mousse de coco

dijous, 26 d’agost del 2010

FIDEUS A LA CASSOLA



Els fideus a la cassola ja sabem que els podem fer de carn, de verdures, de peix... He fet totes les versions però la que més m'agrada és la de peix feta amb una mica de sípia i alguna verdureta. A veure que us en sembla. Potser no és el plat més adient per aquests dies de calor, però és que jo, un platet, me'l menjaria cada setmana sigui estiu o hivern...
INGREDIENTS:
1 pebrot verd
1 ceba tendra
1 gra d'all
tomàquet ratllat
sípia
fideus a gust
oli, sal
caldo de peix

SOM-HI:
En una cassola fem la sipia a tacos petits amb un gra d'all i un raig d'oli. Quan hagi agafat una mica de color afegim la ceba tallada ben fina, després el pebrot petitó, el tomàquet ratllat i salem. Fem unes voltes. Aboquem els fideus i deixem rosejar una mica. Seguim, incorporant poc a poc el caldo de peix calent i deixem anar fent fins que es vagin coent els fideus.

8 comentaris:

  1. Que bons els fideus amb sípia, bons faci el temps que faci :)

    salutacions

    ResponElimina
  2. Jo també m'apunto als fideus amb sípia i verduretes i per compensar la calor, una mica d'amanida ben fresqueta de primer i llestos!!

    ResponElimina
  3. Jo també vull un platet de fideus!!! I tant que són bons al hivern i al estiu!!!
    Petonets

    ResponElimina
  4. lAURA,completament dacord!

    Glòria, un menú "estupendu!".

    Marylou, hi ha plats que no tenen estació concreta,oi?

    ResponElimina
  5. Jo també me'n menjaria un plat sempre, saps qué? aprofitarem que la calor ja comença a anar de baixa per posar-nos-hi!

    ResponElimina
  6. Faci fred faci calor un bon plat de fideus sempre va bé.

    ResponElimina
  7. Angels, cristina, fideus a la cassola a tota hora! sempre venen de gust,oi? una abraçada!

    ResponElimina
  8. Es dels plats favorits...que bons...
    petons

    ResponElimina