Com diu la cançó, així ho he fet, només he deixat les "olives" per a l'amanida ... una delícia dolça sense cap misteri que no sigui el de la Nadala tradicional. Ah, també vaig posar sesam.
INGREDIENTS:
Figues ben bones!
nous trocejades
un polsim de sèsam torrat
panses (vaig barrejar de corint i moscatell)
mató del bo!
mel (de milflors per exemple)
SOM-HI:
Muntem directament el plat com ens agradi. Les figues les pelem i les tallem a rodanxes o només pel mig, o a quarts...Posem el rajolí de mel al final perque quedi ben presentat i lluent. MÉS SENZILL NO POT SER! Ja veureu com a casa els agrada!
D'acord que es molt senzill... però ara mateix em menjaria això. Tot i no estar de moda, són postres que m'agraden.
ResponEliminaOh, quina delícia més bonica. Les figues són de les fruites que més m'agraden i al ser tan estacionals tenen un punt de 'aprofita que s'acaba' cada cop que les menjo...i m'encanta :)
ResponEliminaNomés puc dir: NYAM!!!
ResponElimina;) fins aviat
Ricard, digues que sí, que a vegades les coses més senzilles són les que venen més de gust, de tota manera a algú se li devia acudir la barreja d'ingredients! i la va encertar,oi?.Una abraçada!
ResponEliminaStarbase, sí, a vegades em fa ràbia perquè quan em decideixo a fer segons què, ja no en trobo!A reveure!
Acabat de fer, d'això es tracta! A reveure!
Wow que ricoooossss esto es para pecar sin parar...jejeje,me enacantan los higos y gracias a los blogs,he aprendido muchas combinaciones.
ResponEliminaGracias por compartirla ;)))
Mercé;... panses i figues, sèsam i olives i mató... caramb qeu bo¡¡ :-D
ResponEliminaQue vagi de gust Mercé¡¡ :-D
Hola Mercè, gràcies per passar per casa!! Jo em pensava que em trobaria manualitats i em trobo cuinetes!! que bé... mira, sóc una negada per la cuina, o sigui que a partir d'ara ja sabré a qui demanar consell, a banda de la mare, clar, jiji...
ResponEliminaAixò que em dius del nom, el meu sí que és Elisabet. De fet a casa em diuen Elisabet, però a vegades no em reconec amb aquest nom!
Encantada de trobar-te, i amb el teu permís, em quedo!
Petons
Bet
Silvia, a mi de petita no m'agradaven gaire però ara sí!una abraçada.
ResponEliminaJosep, gràcies josep, sí que li canviaré la lletra a la cançó...je,je. A reveure.
Bet,moltíssimes gràcies per contestar tant ràpid!i per quedar-te per aquí. Espero hi trobis coses interessants.T'enllaço a la llista de blogs interessants que a mi m'agraden molt les manualitats! i gràcies per intentar ajudar-me en la recerca del nom!A reveure.
La combinació perfecte, i amb el sèssam, impressionant!
ResponEliminaUn postre molt de la terra.
ResponEliminaFem pais.......
Petons
per el meu home.....exquisit
ResponEliminaper a mi.....em quedo amb les figues jiji
petons
Aquestes postres em recorden la tardor. Que potser tens ganes que vingui la fresqueta ?
ResponEliminaAngels, posaria sesam a gairebé tot...a reveure.
ResponEliminaIsabel, això, fem pais fent gastronomia!
Lídia, contenta de veure't per aquí.
Gloria, no, no i no!!, ja saps que a mi el fred no m'agrada gens!, però és que tenia figues i em va venir al cap la cançoneta. A reveure!
Un postra molt bo paro súper calòric no se si es el mes indicat desprès de vacances i amb algun quilet de mes jejeje
ResponEliminaPetons
Sión: fes-ne una ració petitona...je,je.
ResponElimina