mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 18 de setembre del 2010

MOUSSE DE FOIE AMB REDUCCIÓ DE XERÈS






La Gloria i el Josep de -el cafè de nit- tenen unes receptes i un blog magnífic. Les receptes son molt curoses amb la presentació i tempten a "cop de foto"... Tinc la sort d'haver tastat uns quants plats seus, i avui us en presento un que vaig "copiar" per a la festa d'aniversari de les nenes. Jo no sóc molt fan del foie, però reconec que la textura, el gust suau i la combinació amb el xerès és finíssima i agraïda. Va ser de les coses que van tenir més èxit (entre els grans,clar), i us recomano que ho feu amb el xerès que la Gloria va utilitzar: Pedro Ximénez. Jo no en tenia i ho vaig fer amb un altre prou bo. Si teniu algún compromís i voleu quedar bé, no dubteu a fer-ho!

INGREDIENTS:
100 gr de foie
150 ml de nata per muntar
150 ml de xerès
panses

SOM-HI:
En un cassó al foc posem el xerès i deixem que es caramelitzi.

Triturem el foie amb la nata fins que adquireixi la consistència d'una crema fina, de mousse.

En uns gotets o bols individuals posem al fons una mica de la reducció i damunt hi posem la mousse amb compte.

Decorem amb unes panses

21 comentaris:

  1. Que original,con foie,que tentación!te quedó una copa bien chic!

    besos

    ResponElimina
  2. Quin gotet més elegant i bo que t'ha quedat.
    Vaig a visitar el cafe de la nit, per que aquest gotet
    m'agradat molt.
    Bon diumenge
    Una abraçda

    ResponElimina
  3. Ja tens raó ja amb els cafeters noctàmbuls, i a sobre de tant en tant ens il.lustren amb pinzellades operístiques que ens enriqueixen.

    Aquest gotet és fantàstic, i la utilització de les panses totalment genial. Com a mínim al meus ulls.

    Una salutació.

    ResponElimina
  4. Les receptes presentades amb got, tenen un no sé què, que ens tornen bojos. Queden tan bé a taula, i si a més dins hi ha unes menges com les que ens presentes no és pot demanar més!
    Bravo.

    ResponElimina
  5. mmmmmm......quina cosa més bona!! me l'apunto. A mi m'encanta el foie. La presentació amb vasets m'encanta. Et felicito a tu i a la Glòria per la idea i per posar-la al blog.

    ResponElimina
  6. Hola Mercè!
    He arribat al teu blog a través d'un comentari que has deixat al meu i m'ha encantat. Ara mateix vaig a posar un enllaç al meu blog per anar-te seguint. És ben cert que la Glòria i en Josep tenen una gràcia especial en la presentació dels seus plats i entrar al seu blog és sempre una temptació.
    També m'han agradat molt les galetes que tens més avall. Són ideals per fer amb nens petits, tot i que els adults segur que també hi disfruten.
    Enhorabona pel blog!

    ResponElimina
  7. Una presentació molt maca, i segur que queda molt bé amb els convidats.

    ResponElimina
  8. Quin bon gust que tens a l'hora de combinar ingredients.
    Aquests gotets tenen una presentació impecable apart desegur que estar deliciosos.

    Enhorabona

    ResponElimina
  9. Quina meravella de got, per ficar-hi cullerada! Per cert, un cap de setmana rodó amb les teves galetones!

    ResponElimina
  10. Mercè,
    Això té una pinta exquisida. Vols dir que no te n'ha sobrat cap? Una abraçada.

    ResponElimina
  11. Mercè,
    Aquesta mousse sempre ens ha donat un resultat boníssim. T'ha quedat una presentació fantàstica.
    Ptnts.

    ResponElimina
  12. Hola Mercè... ja veig que pel que em dius al meu blog, que no coincidim amb molts gustos, però és bona la diversitat. A mi si m'agrada el foie, però com menys manipulat millor.. :). Però segur que aquesta mousse, agrada a molta gent. Salut!.

    ResponElimina
  13. M´encanta com presentes els teus plats...un petonet

    ResponElimina
  14. Jo tampoc sóc gaire de foie, però entenc perfectament que aquests gotets tinguessin tant èxit... la combinació ha de ser boníssima i la presentació és molt bonica.

    ResponElimina
  15. Jo en canvi sóv una gran amant del foie m'el menjaria de qualsevol manera i aixó no potser tinc aquests gotets pendent desde que els van publicar en Josep i la Glòria i ara veient els teus.....

    Muas!

    ResponElimina
  16. Me encanta para una cena de amigos!Ademas de bueno queda genial con esos vasitos...muy chulo.
    Besets.

    ResponElimina
  17. Je viendrai manger chez toi avec plaisir et gourmandise.
    Bonne semaine et à bientôt.

    ResponElimina
  18. Silvia, gràcies, això de la copa "chic" m'ha agradat!

    Neus, si no has anat al blog de -el cafè de nit- t'ho recomano, sempre bones receptes, històries, viatges, música...

    Starbase, si noi, visitar el cafè de nit sempre és gratificant, parlin del que parlin,oi?. Gràcies per al comentari!

    Vermells, teniu raó, i l'exemple més clar és -St Hilari- amb infinitat de delicateses presentades en gotets!, queden molt bé i conviden a tastar-lo en "monodosis".Una abraçada-

    Mercè, doncs a qui li agradi el foie no s'ho pot perdre!, gracies a tu per passar per aquí!

    Anna, gràcies pel comentari!, les galetes son ideals per fer amb nens, ja és ben veritat!, ells s'ho passen bé i nosaltres també!

    AnnaF, QUEDA BEN PRESENTAT I T'ASSEGURO QUE VE SER DE LES PRIMERES COSES QUE VAN CRIDAR L'ATENCIÓ (I N'HI HAVIA UN MUNT!).

    Laura, gràcies però el mèrit és de la Gloria!, de debò que la combinació amb el xerès és molt encertada.

    Angels, espero que m'expliquis això de les galetones!,i pel que dius va funcionar,no?,A reveure i merci.

    Manel, t'asseguro que si visquéssim més a prop te'n duia un a casa!, una abraçada.

    Josep, la presentació és la mateixa que vau fer vosaltres!, gràcies per compartir les vostres receptes al blog i...en directe!!!Un plaer!

    Ricard, tens raó, si una cosa hi ha de bo als blogs és que et pots expresar coincident amb ell o no, i això és tan saludable com necessari,oi?.T'agraeixo moltíssim que passis per aquí i diguis la teva.Una abraçada Ricard.

    Mªjosé, gràcies, la idea però, és de la Gloria!, merci per passar-te per aquí!

    Gemma, veig que coincidim pel que fa al foie. De tota manera reconec que aquesta recepta li proporciona un gust molt suau i per tant adient als que no en som molt amants...

    Gemma, però com pot ser que entre les teves nombroses receptes amb foie no tinguis aquesta?, vinga, en un ras-ras ja tens feina per al cap de setmana!

    Mesilda, si, es bona i els gotets li donen encara més presencia,oi?A reveure!

    Angelica, gràcies per passar per aquí!

    Nadji, jeje, je serai joieux!, merci beaucoup et aussi bonne semaine!

    ResponElimina
  19. Una delicatesse¡¡¡¡¡¡
    Me l'apunto.
    Per quedar super be.
    Petonets i fins dimecres.

    ResponElimina
  20. Mercè, cada dia em sorprens més, quins gotets tan originals. Ho hauré de provar, doncs no sé imaginar-me el gust.

    ResponElimina