Aquesta coca és una variant més de les canyes de xocolata o mini-pastissets de xocolata (tot depèn de la forma que li donem). En aquest cas la forma és de coca quadrada i coberta d'ametlla llaminada, però també la farem en forma de paquetets com veureu a la foto. És tan senzilla que gairebé no requereix explicacions...i tot i que agrada a tots és especialment indicada per als petits!...
INGREDIENTS:
2 masses de pasta de full (Lidl)
ametlla llaminada
crema de xocolata (Nutella,Nocilla,Eroski...)
1 rovell d'ou
SOM-HI:
Desenrotllem una massa de full amb el propi paper a sobre la placa del forn, repartim la crema de xocolata que haurem posat una estona a la nevera perquè no es liqüi massa a la temperatura ambient, si és estiu o fa calor. Procurem que quedi un marge d'un dit o dos pel voltant i posem la segona massa de pasta de full al damunt i ben segellada per totes bandes. Punxem una mica i pintem amb el rovell d'ou, aboquem generosament les llàmines d'ametlla i enfornem a 180º fins que veiem que l'ametlla comença a estar dauradeta. JA HO TENIM!
Mercè,
ResponEliminaAvui soc el primer!.
Molt i molt bé aquesta coca, amb alguns dels ingredients que més hem tempten (ametlles, pasta de full i xocolata)
Una abraçada
Ja m'han passat al davant! Em conformo, seré la segona de dir-te que aquesta coca em tornarà BOJA!!!
ResponEliminaEstas feta una llaminera, tu també, com m'agrada a mi també aquesta coca
ResponEliminaBon cap de setmana
Un petonet
Mmmh, quina pinta més deliciosa!
ResponEliminaaquesta coca amb aquest farcit ha de ser boníssima, sense cap dubte :)
bon dissabte!
Aqui la 'nena' de la casa que ja gasta una edat em diu que ella en vol unes quantes d'aquestes XDDD
ResponEliminaFàcils i bones, mmmmmmmmmm
Mercè no pares de sorprendrem! M'encanta la nutella, així que a veure si m'animo a fer-la!
ResponEliminaPtns i bona diada!
Ondia aquesta coca es per no deixar ni les engrunes...
ResponEliminaUna abraçada
Bona Diada:
ResponEliminaEstàs feta una molt bona cuinera.
Però no ens fagis aixó¡¡¡¡¡¡¡
El dolç a casa nostra ens encanta.
Quan veig aquestes cosetes dolses, em fa una baixada el sucre que no en puc resistir i en poso a la cuina a fer algo dolç.
Fins aviat.
Hola guapa!!!
ResponEliminaDemà la farem per berenar....quina pinta!!!
Molts petons!!!
Monika
Josep, gràcies maco!,la poso a la llista de plats per fer-te?, jeje, és que hauré de comprar més folis...una abraçada.
ResponEliminaVisc a la cuina, doncs ja veus que senzilla!
Neus, jo en menjo una punteta, que a mi el dolç no em tira, però als altres els encanta!
Laura, ja veus, està feta en un moment!
Starbase, jeje, doncs ja ho saps, les canyes, la coca...o no s'ho mereix?, apa doncs, a comprar pasta de full, "ja tardassss".
Marta, a mi m'agrada molt la de l'Eroski perquè predomina el gust d'avellana, però amb qualsevol tens una coca ràpida i resultona!
St Hilari, jo em conformo amb les ametlles que cauen al tallar-la!...
Isabel, això és molt senzill, no té gaire mèrit, però els cops que l'he fet ha agradat tant que val la pena fer contents als amics,oi?.Escolta, si engreixes uns quilets no me'n donis la culpa,eh???je,je.
Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! quina il.lusió trobar-te per aquí!!! no saps que contenta em fa que hagis entrat al blog!, remena les receptes i els blogs amics del costat i trobaràs verdaderes obres al plat!.La coca ja veus, encara més senzilla que la de llardons...Una abraçada.(Ja tens la mousse de llimona?veuràs que et sortirà fantàstica!)
Senzilla de fer i molt bona. Ideal per esmorzar!
ResponEliminaMercé que bo!!!Como soy muy golosa me quedo con todo,el hojaldre y chocolate me encanta....y los mousses buenisimos los dos,esto entra que no veas ummm...
ResponEliminaBesets.
Molt bona idea! amb dues mases queda una bona coca, jo a vegades la faig tipus braç només amb una, però m' anoto aquesta idea per quan siguem més colla!
ResponEliminaGemma,sí, jo crec que per esmorzar o berenar és una bona opció!A reveure.
ResponEliminaMesilda, és que la xoco i la pasta de full no fallen mai!, són 2 grans aliats a la cuina,oi?
Anna, exacte, potser no queda tant bonica però hi entren més boques llamineres! A reveure!
Amb la pasta de full es pot fer de tot i sempre queda bo!!
ResponElimina