mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 27 de setembre del 2010

GOTET DE PURÉ DE PATATA, OLI, ALL I CANSALADA



Un entrant més dels que vaig fer per la festa va ser aquest gotet, ben senzill com veureu. Crida l'atenció perquè sense ser res d'especial es veu com a original per la forma de presentar-lo i perquè potser no és una recepta amb gaire "glamour"... Sigui com sigui, crec que és vàlid com a entrant per a un dia de festa.


INGREDIENTS:


Patates


oli


all en pols


cansalada/bacó


SOM-HI:


Com es pot deduïr, es tracta de fer un puré de patata que farem coent les patates en aigua, i triturant-les amb un bon raig d'oli i l'all en pols (als especiers dels súpers).Posem als gotets.


A part, passem per una paella amb un rajolinet d'oli molt fi, els tallets de cansalada fins que es daurin. Deixem sobre paper absorvent i quan són secs posem al damunt del puré.


Es pot menjar fred o tebi, com més ens agradi.


19 comentaris:

  1. Mercè, és molt i molt vàlid. I té el valor afegit que pot servir per a una festa a l'aire lliure tipus barbacoa ja que la presentació és alhora vistosa i pràctica (i irrompible hehe).

    Una bona proposta :)

    ResponElimina
  2. A mi m'encanten aquestes idees, i segur que vas quedar d'allò més bé.

    ResponElimina
  3. I ens hem de esperar a estar de festa???
    A casa ens agrada sopar cosetes d'aquestes.
    Un petonet

    ResponElimina
  4. Molt bona idea, una proposta original i fàcil.

    ResponElimina
  5. Amb aquests gotets queda demostrat que la presentació pot fer miracles, oi? Un plat senzill de tota la vida l'has convertit en un entrant de luxe ;)

    ResponElimina
  6. I tant que queda bé !!!! Per cert , jo aprofito que encara ens poses plats del dia de la Mercè per a felicitar-te encara que sigui en retard.

    Una abraçada

    ResponElimina
  7. Dons jo crec que fa festa, la presentació es de luxe.
    Petonets

    ResponElimina
  8. Admirable la paciència que tens amb tots aquests petits detalls... Jo normalment em limito a un sol plat, per treballat que sigui. Però m'agrada veure les idees que proposes.

    ResponElimina
  9. Mira si m'agrada que me'l guardo a l'arxiu de comunió. Aquest any la farà l'Aida, si ja ho sé encara falta però jo ja començo a agafar idees, volem fer tipo pica pica, tothom de peu i trobo que aquest gotet pot ser molt resulton.

    Muas!

    ResponElimina
  10. Mercè, saps q vaig veure l'altre dia a sobre d'un puré? l'all finet fregit i julivert tb fregit...s'hauria de tastar, eh, com el teu gotet...

    Una abraçada,

    ResponElimina
  11. Me parece una idea fantástica para un entrante.
    me encanta.
    un beso

    ResponElimina
  12. Quina bona idea!! Has convertit un plat de cada dia amb un plat de festa. Són dels que m'agraden.

    ResponElimina
  13. Que tapita mas chula!Has tenido una idea buenisima,queda perfecta presentada en los vasitos.

    ResponElimina
  14. Jo diria que he tastat aquest puré de patata perfumat amb all, oli i cansalada!!!!. Boníssim!

    ResponElimina
  15. Starbase, gràcies!, de fet un puré i cansalada és ben tonto... però sí, així presentat és vàlid per a festa què caram!.Irrompible...aquests gotets de plàstic són funcionals a tope!i baratets. A reveure!

    Silvia, doncs espero haver-te donat una idea, senzilla i fàcil de fer i menjar!gràcies!

    Neus, la teva producció és tal que no m'extranyaria el fessis aquesta mateixa nit...Una abraçada!

    Isabel, tú ho has dit! un petonet.

    Gemma, amb els blogs he après moltíssimes coses, una d'elles és precisament que d'un plat típic i tòpic es pot fer un platillo espectacular només amb la presentació!A reveure!

    Xisca, moltes gràcies! per passar per aquí i per la felicitació!

    Carme, molt amable!, una abraçada!

    Ricard, gràcies," m'agrada que t'agradin" les propostes!Fer un sol plat però ben elaborat té tant o més mèrit que fer-ne molts ben presentats!

    Gemma, em fas molt contenta si et quedes amb alguna idea del blog!(has vist el pingu-pingu que tinc a ocasions especials?,als nens els fa molta gràcia!)smuack!

    Sonia, prenc la idea!,gràcies!A reveure.

    Tengo un horno...Un títol molt original!jeje,.Celebro que t'hagi agradat!A reveure!

    Mercè, doncs ja em dono per satisfeta!A reveure!

    Mesilda, molt amable, sembla mentida com una cosa tan senzilla crida tant l'atenció!A reveure!

    Glòria, i tant que ho has tastat!,jeje... Gràcies guapa!

    ResponElimina
  16. Mercè,
    Em sembla una presentació original i un tastet del tot inesperat.
    Bona idea.

    ResponElimina
  17. Quines idees més creatives, noia, ho trobo preciós i ha de ser tan bo... A casa ens agradarà tastar-ho!

    ResponElimina
  18. Manel,inesperat!, aquesta és la paraula!Una abraçada.

    MªAngels, gràcies per ser sempre tant positiva!jaja... A reveure.

    ResponElimina
  19. m'encanta aquest entrant, me'l copio per el meu aniversdari que serà al novembre

    gràcies

    ResponElimina