Viatjant pels blogs agafes idees, decoracions, fórmules interessants, barreges sorprenents, receptes que "et cauen bé",combinacions impossibles...I vas agafant d'aquí i d'allà. Un matí em vaig trobar amb aquesta lassanya al blog-Cocinando con neus-que cada post és una sorpresa agradable a la vista i al paladar, i em va agradar. L'endemà mateix m'hi vaig posar i a casa va ser un èxit. Només vaig fer algún canvi afegint pebrot del piquillo i maionesa. Proveu-la!
INGREDIENTS:
plaques de lassanya o de caneló
maionesa
barretes de surimi
ous durs
gambes cuites
pernil dolç
orenga
salsa rosa
(tomàquets cherry per decorar, o salmó, pebrots del piquillo...)
SOM-HI:
Fem les plaques de pasta tal com indiqui l'embolcall i deixem sobre un drap de fil.
Barregem ben picadets el surimi i les gambes amb la salsa rosa i un polsim d'orenga.Reservem.
Fem els ous durs i tallem a bocins petits.
Disposem una placa de pasta al plat, a sobre la barreja de surimi i gambes, cobrim amb l'ou picat, tapem amb una llesca de pernil dolç i una altra placa.
Cobrim amb maionesa, deixem a la nevera i decorem amb tomàquets cherry, salmó, pebrots del piquillo,olives...
Vaja sorpresa més agradable, moltisimes gràcies.
ResponEliminaI s mé he arrivat la primera, agafaré una miqueta per tastar-la amb els pebrots del piquillo que m'agraden moltisim.
T'ha quedat molt bé.
Un petonet i gràcies
Hem d'aprofitar aquestes setmanetes per a les cosetes d'estiu que fan tanta festa oi?
ResponEliminaAquesta lasanya és també bona per a una carmanyola :)
T'ha quedat genial, aquests ingredients són perfectes per a aquest tipus de receptes d'estiu. L'avantatge és que es pot deixar preparat el dia abans i aprofitar els dies que encara queden d'estiu.
ResponEliminaPetonets
Prometem tastar-la, és genial i boníssima. L'aportació del piquillo i maionesa és brutal.
ResponEliminaPetons a tu ia ala Neus.
:-)
Doncs me la guardo que al estiu aquestes sempre van bé.
ResponEliminaMuas!
Molt bona lasanya!! sempre la faig amb carn, provaré aquesta!
ResponEliminaPetonets
Mercè,
ResponEliminaMagnífica lassagna (només m'hi sobra el pernil dolç). Ja saps, nosaltres sempre disposats!.
Una abraçada
Els plats de pasta fresca són un bon recurs a l'estiu. Fresquets entren super bé i agraden a tothom!
ResponEliminaQue bona i es pot preparar abans i arribar de la platja i ja tens el dinar!
ResponEliminaFantàstic!
Una lassanya ben fresqueta per a les últimes calors, que bonica que t'ha quedat!
ResponEliminaNeus, gràcies de què?, gràcies a tú per compartir la recepta!, el món dels blogs és generós i molt desinteressat, com haurien de ser moltes coses...oi?Es un plaer compartir amb tothom receptes pròpies i còpies.Bon cap de setmana!
ResponEliminaStarbase, algún dia ens has d'explicar la teva "historia" d'amor amb la carmanyola,jeje, Ja m'agrada que hi trobis idees per aquí!! bon cap de setmana.
Carme, això mateix, aprofitem que diuen que això s'acaba!
Vermells, gràcies, els piquillo són mig vici a casa...Bon cap de setmana!
Gemma, guarda, guarda...Bon cap de setmana!
Maria, versions...bon cap de setmana!
Josep, ja en farem una versió adaptada als teus gustos, no patisquis...petonets i bon cap de setmana!
gemma, exacte,hem d'aprofitar-ho que queda poc.
Silvia, una bona proposta! quan vinc? Bon cap de setmana!
angels,això mateix que aviat comença la fresca i ja no ve de gust.A reveure i bon cap de setmana!
Bueníisma idea acabas de darme para esta noche,que tengo hasta tres huevos ccocidos y todo lo demás...estas recetas son aparte de ricas y presentables una opción estupenda para una noche,aún calurosa.
ResponEliminaUn besote Mercé
Le ha encantado a mi hija su lasaña personalizada,era sólo para ella ;)
ResponElimina