Dos petits entrants més, senzills, fàcils. Unes mandonguilles de petit format per menjar d'una sola mossegada i un petit nyap... uns "pilonets" de formatge que havien de ser boletes rodones i fermes i es van convertir en unes muntanyetes toves per menjar amb cullereta...potser va ser aquell dia d'agost que va ser el més calurós de l'estiu... La intenció era fer els bombons de ricotta i parmesà de la Glòria de -El cafè de nit-.Us deixo la recepta tal i com ella els fa, però penseu que l'aspecte és molt diferent de la foto que us presento. En realitat haurien de quedar unes boles perfectes, però no em donc per vençuda, hi tornaré i venceré!!!
MINI-MANDONGUILLES
INGREDIENTS:
-Podeu fer la barreja tal i com la feu a casa amb carn de vedella,porc, ou,all,julivert,farina de galeta... o anar per la via ràpida i comprar unes bones hamburgueses de vedella amb all i julivert com vaig fer jo ja que no tenia molt de temps.
-sèsam
-farina
-oli
SOM-HI:
Es tracta d'anar agafant petites porcions de carn i fer les boletes.
Les passem lleugerament per farina i arrebossem amb sèsam.
Fregim amb compte no es cremin i deixem assecar sobre paper absorvent.
Punxem amb una brotxeta, forquilla petita...(aquestes les vaig trobar a La industrial bolsera)
PILONETS DE FORMATGE (BOLETES)
INGREDIENTS:
150 gr de formatge ricotta
35 gr de parmesà ratllat
2 cullerades de llavors de sèsam (jo vaig posar ametlla granet)
SOM-HI:
Es barreja bé en un bol els 2 tipus de formatge fins que quedi una crema homogènia que es pugui manipular.
Fem les boletes i les arrebossem amb el sèsam.
Ostres Mercè , avui mateix ja havia decidit que fer per la Mostra de cuina de la fira i quan he vist les teves minimandoguilles he pensat per un moment, si havíem tingut telepatia.
ResponEliminaJa veuràs perquè t'ho dic, je,je...
Una abraçada
ÀNIMS! que segur que la propera vegada encara queden millor!
ResponEliminaSegur que la proxima queda millor.
ResponEliminaPerò aquestes jo no lis faig csp lleig.
Un petonet
que gracioses les mini-mandonguilles i les bolees de formatge. Un aperitiu molt maco a la vista i deliciós al paladar.
ResponEliminaSalutacions
De vegades aquestes coses passen, però igualment queden bones oi?
ResponEliminaA la propera ja sortirà i realment queda vistòs :)
quina cosa més apetitosa i molt ben presentada.
ResponEliminaideal per quan tens convidats
petons
Jajajja....
ResponEliminaAupa!! :P i tanmt que triumfarás, tot i que encara que no siguin perfectes, jo les trobo molt be, i la presentació també m'ha agradat, serà questió de provarles...
No t'ha sobrat cap per mi??? :-S
Muassss
Però a que estaven bones?? doncs res a la propera quedaren millor. Qui no tenim receptes d'aquestes que l'imatge no en fè de justícia? d'aixó es tracta, i tots anem aprenent.
ResponEliminaMuas!
Divertides i originals, són perfectes per anar picant. Ara n'agafaria unes quantes de formatge amb sèsam, jejeje
ResponEliminaFins aviat! ;)
Con esos ingredientes tienen que estar muy buenas,seguro que aunque no estaban perfectas,no sobro ni una.
ResponEliminaBesets.
Les teues filles deuen estar la mar de contentes!
ResponEliminaQuina vistassa que fan aquests plats!
De segur que a na Glòria li encanta com t'han quedat!
I el nostre llibre del Bonpreuuuu? XXD
Dues propostes delicioses! I encara que les boletes no hagin quedat perfectes, segur que estaven boníssimes ;)
ResponEliminaMENOS MAL QUE NO TENIAS TIEMPO...PORQUE TIENEN UNA PINTA RIQUÍSIMA. FELICIDADES POR TU BLOG ES FENOMENAL. BESETS DE ORQUIDEA59
ResponEliminaMolt bona idea aquesta de les mini mandonguilles, per menjar-les d'un sol mos. I has de provar de fer les boletes de formatge ara que no fa calor, segur que sortiran bé i a casa estaran encantades i encantat de repetir!.
ResponEliminaA TOTS I TOTES: MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER A UNS COMENTARIS TANT ANIMOSOS I DIVERTITS!, DÓNA GUST PENJAR RECEPTES I NYAPS SI DESPRÉS COMENTEU AIXÍ!SOU TOTS FANTÀSTICS!A REVEURE!
ResponEliminaOrquidea59: molt contenta de trobar-te per aquí i de que t'agradi el què hi trobes!,ara mateix vaig a xafardejar per casa teva!A reveure!
Però que boniques, jo també les vull provar i qué vols que et digui, a mi ja m'agraden amb aquesta forma, són artesanes i això també s'ha de notar!
ResponEliminaLa forma es lo de menys si el sabor es bo, i de les receptes que no queden gaire correctes s’aprèn un munt, les pròximes segur que et queden perfectes.
ResponEliminaPetons