mousse de coco

mousse de coco

dijous, 23 de setembre del 2010

BROTXETES






No per ser més típiques, deixen de ser interessants aquestes brotxetes. El contrast de gustos les fa divertides al paladar, tot i que a mi m'agrada més cada cosa per separat..."perdoneu, però algú ho havia de dir!"... El meló amb pernil és conegudíssim però presentat així en porcions individuals ho fa més fàcil i atractiu . Les brotxetes de raïm i formatge tant les he fet amb formatge manxego tendre com amb boletes de mozzarella, i la idea la vaig treure, si no recordo malament,del blog de l'AnnaF-m'agrada cuinar- i d'un comentari que li feia la Gemma. Espero us serveixi per quan tingueu convidats o volgueu fer uns entrants curiosos.En aquest cas , la foto ho explica tot,oi?...així que no calen gaires explicacions de com preparar-ho, és molt senzill i només cal tenir en compte fer-ho amb no massa antel.lació i posar ràpidament a la nevera.

INGREDIENTS:
meló- tallat a tacos sense pell
pernil salat al gust
-------------------
raïm pelat (treiem els pinyols si són grossos)
boletes de mozzarella (vaig empolsar amb orenga), o formatge manxego tendre a quadrets.








16 comentaris:

  1. Oh, yo quiero, son combinaciones que me encantan.
    un abrazo, y feliz día,

    ResponElimina
  2. A mi m'agraden els contrastos i fet així queda un aperitiu ben bo.

    ResponElimina
  3. Mmm.... "uva y queso sabe a beso" :)
    Unes combinacions clàssiques i delicioses. Precisament tinc pendent posar unes broquetes de fruita que vaig fer ahir. M'encanta la presentació!

    ResponElimina
  4. A mi el pernil m'agrada solet, sense rés, ni pa, tallat i cap a dins...
    però no em disgusta emnjar-lo de tant en tant amb meló.
    Un bon pica-pica
    Un petonet

    ResponElimina
  5. Has convertit una recepta senzilla en un plat de festa. Et felicito. T'ha quedat xulíssim.
    Petons !! i moltes felicitats x demà que passis un bon dia. Deus tenir festa oi? Un petó

    ResponElimina
  6. I amb aquesta estètica tan 'pica en flandes' que m'encanta... :))

    ResponElimina
  7. A mi m'agraden moltíssim aquestes brotxetes, tot i que per mi les millors són les de pinya i pernil.
    Que passis un bon sant, moltes felicitats!!!

    ResponElimina
  8. Petita,Hilmar,Silvia, a qui li agrada el contrast de gustos són unes brotxetes senzilles i que com a mínim agradaràn.

    Gemma,això del beso no ho havia sentit, jeje...a veure aquestes brotxetes!

    Neus, tú ets de les meves, a mi el pernil també m'agrada sol o amb un bon pa torrat o amb tomàquet... però aquestes brotxetes acostumen a agrdar!val la pena quan tens convidats.

    Mercè, felicitats també per a tú!.A vegades la presentació ajuda a fer "diferent" el de sempre,oi?

    Starbase, és el que diem molts cops, el de sempre presentat diferent ho pot fer més atractiu,oi?.Ja veus, no té cap secret,més fàcil no pot ser!

    Cristina,gràcies pel comentari i per la felicitació!

    ResponElimina
  9. Una bona època per utilitzar el raïm amb formatge.

    ResponElimina
  10. MOLTES FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTSSSSSSSSSSSSEt truco després, ok?
    QUIMA

    ResponElimina
  11. T'han quedat molt polides.

    A mi amb la brotxeta de raïm amb formatge ( me l'he imaginat amb formatge maonès) m'encanta . Ara que està en el seu millor moment , a ca nostra i supòs que a moltes més llars molt sovint menjam galletes d'oli ( les galletes Quely) amb formatge menorquí i raïm , així com coca de trempó o coca de pebres torrats amb raïm , mmmmmmmmmmHHHHHH!!!! Ens encanten.

    Una abraçada

    ResponElimina
  12. L'altre dia, una amiga em demanava idees per fer tapes elegants però fàcils de fer. Ara mateix li vaig a enviar un link del teu blog. Segur que aquestes tapes li van estupendes!!!!
    Per cert, he posat un enllaç del teu blog al meu, siposo que no et fa res...
    Fins aviat!
    Anna (de la Taula d'en Bernat)

    ResponElimina
  13. Oteador, celebro coneixe't, espero "veure't" per aquí altres cops i hi trobis idees interessants o curioses!

    Quima, gràcies guapísima!,

    Xisca, que bé tornar a saber de tú!, ara mateix entro a veure't, que veig ja has tornat!.Està clar que el més divertit d'una recepta o idea de cuina és que cadascú se la faci seva amb productes propis de la seva terra, com amb aquest formatge maonès!A reveure!

    Anna, em fa molt feliç que proposis a la teva amiga que miri el blog, si de cas, per més idees d'aquest tipus que cliqui a OCASIONS ESPECIALS!.Que posis un enllaç al teu blog m'afalaga, així que moltes gràcies!A reveure Anna!

    ResponElimina
  14. Doncs tens raó, una presentació ben original! Ah, i encara hi sóc a temps de dir-t'ho: FELICITATS!

    ResponElimina
  15. Mªangels, gràcies!s'agraeix!, una abraçada!

    ResponElimina