Faci o no faci fresqueta toquen cremetes suaus... així que us proposo una de blat de moro que vaig improvitzar la setmana passada i que va agradar molt a casa. La vaig passar per un colador de malla perquè quedés ben fina,per això en dic "sopeta", però segons el gust de cadascú es pot passar pel xinès o bé deixar-la només triturada, però es nota molt groixuda...
INGREDIENTS:
Blat de moro
mitja ceba tendre
aigua
curry
canyella en pols
sal
SOM-HI:
Aquesta sopeta no té més misteri que bullir el blat de moro i la 1/2 ceba amb l'aigua just que ho cobreixi.
Triturem procurant posar el mínim d'aigua i si cal l'anirem afegint fins a la textura que més ens agradi. Salem.
Si ho volem passem pel xinès o en el meu cas per un colador fi (així queda ben líquida).
Deixem refredar una mica o si ho volem posem a la nevera per servir ben fresca.
Repartim en platets o gotets i empolsinem amb curry i canyella.
Doncs mirarem de trobar blat de moro i la farem, ja que és molt diferent de la típica de carbassó o la vicyssoise fresqueta! a veure si algun dia fem un invent i publico alguna cremeta! fins aviat!
ResponEliminaNoia, quina sopeta mes original!!
ResponEliminaAra et toca fer-li al Albert, un tiramisu...
Petonets
Quina novetat! mai se m'hagués ocorregut aquesta cremeta tan suau i fina, i que bona amb el gust de blat de moro.
ResponEliminaA veure si m'apunto més a les cremes aquest estiu, perquè això ha de ser boníssim!
Petonsss ;)
M´he llegit aquesta recepta amb calma i alhora amb el sentit del gust encés per imaginar-me el sabor d´aquesta cremeta...L¨he de provar no em puc quedar amb aquesta incertesa.
ResponEliminaQuè original!!! Em sembla que a mi m'agradaria moltíssim, així que no em quedarà més remeï que preparar-la i ben a gust que ho fare!! Petons
ResponEliminaPerò quina sopeta més deliciosa, m'apunto a provar-la a casa, la trobo molt diferent!
ResponEliminaMira que el blat de moro i el curry no són sant de la meva devoció...però als homes de casa els encanta el blat de moro i en posarien a tot arreu! Crec que deu quedar molt bona, amb un toc dolcet i especiat amb el curry. La provaré! Petons.
ResponEliminaBen original eh?... i amb el toc de curry segur que m'agradaria... Salut!.
ResponEliminaostres, no cuino mai amb blat de moro i aquesta sopa em sembla que, a més d'original, sembla que ha de ser molt bona, s'haurà de provar :-)
ResponEliminaOstres molt original i molt bona!!!!!!!! m'encanta!!!!!!!!!!!!!!! L'he de provar.
ResponEliminaPetonets
Jo reconec que faig un invent similar encara que hi poso vainilla en comptes de curry... però amb el blat de moro ja bullit. Del que venen en llaunes. Concretament m'agrada el del LIDL que és molt dolcet (suposo que fins i tot li posen un puntet de sucre).
ResponEliminaUna gran sopa :)