Voleu començar a tastar el torró de xixona d'una manera diferent?, doncs us proposo aquest coc deliciós amb un color torradet i un gust ben suau a xixona per anar donant idees per al Nadal.
L'any passat, amb barres de torró de xixona en vaig fer magdalenes, coca i mousse... No sempre cal clavar les dents a la barra!...
INGREDIENTS:
200gr de torró de xixona
3 ous
80 gr de sucre
1/1 sobre de llevat
200 ml de llet
20 gr d'oli
220 gr de farina
SOM-HI:
Barregem els ingredients sòlids: sucre, farina i llevat.
A part, batem els ous i afegim la llet, l'oli i el torró trocejat com volguem: més molt o més sencer si ens agrada trobar els bocins.
Barregem els 2 preparats amb la batedora fins que ens quedi la massa lligada.
Omplim el motlle que haurem untat amb un xic de mantega i enfornem a 170º 15 minuts per sota i 5 minuts finals per sobre i sota.
Deixem refredar, desmotllem i servim empolvorat, o no, de sucre fi.
Sens dubte una coca deliciosa que m'ha fet recordar a la que feia meua àvia. Acostumava a fer coca de Ferrero Rocher. Sona psicodèlic, però no durava 24 hores.
ResponEliminaT'invito a que passes pel nostre blog:
http://elracodelllepafils.blogspot.com
Ohhhh que bo!!!!!!!!!!!!!!! Mercè, per berenar m'arribo a casa teva, ves preparant un tall d'aquesta coca ;-)
ResponEliminaPetonets
Ideal pr un esmorzar ben gustós. Me l'apunto! M'has fet molta gràcia amb això de que no sempre cal clavar les dents a la barra, jeje totalment d'acord!
ResponEliminaPetó! :)
Que buena Mercé!Con todo el saborcito del turron.
ResponEliminaBesets.
Aquesta coca ha de ser tremenda!! amb el que m'agrada el torró!! genial!
ResponEliminaUn petonàs!!
Oh!! aquest me l'apunto que com a l'íngrid m'encanta el torró i jo deixaré trosset per trobar el bocins ;)!!
ResponEliminaMolts petonets!
Oh Mercè, ha de ser una autèntica delícia amb el gustet de torró!! Me l'enduc!
ResponEliminaPer cert, vaig triomfar a l'amic invisible! jejeje
Petonets
Sandra
Es deu desfer a la boca...Jo me la menjaria amb una pressa de xocolata...Què bona1
ResponEliminaUna coca adient per ara.
ResponEliminaPerò també per aprofitar les barres de torró que ens sobren després de festes.
Ara mateix,li faria una mossegada!!!!!
La poso a pendents.
Petonets i fins dissabte
sí, sí, jo també sóc de les que es pirra pel torró de xixona! Mercè, aquest any sí que faré una de les teves versions, segur!
ResponEliminaPetons guapa!!
Ja cal que anem fent lloc pels quilets de més...
ResponEliminaNani
Fins ara amb el torró haviem fet gelat, mousse i sopa.... aquesta coca serà la propera. Te una pinta increible.
ResponEliminapetons gastronòmics
A mi no m'agrada el torró de xixona però penso que aquest nadal possaré en pràctica el menjar-ho d'altres formes, qui sap!
ResponEliminaMuas!
Que bons els dolços amb turrons com aquesta coca. Petons!
ResponEliminaAna de: 5 sentidos en la cocina
Ei, quina gran idea això de menjar el torró en forma de coca, que comencin les festes!
ResponEliminaUna proposta engrescadora, sobretot per als que amb els anys hem perdut la afició al torró -cosa que de petit mai hagués pensat que fòra possible-
ResponEliminaMercè, sembla molt fàcil! I deu tenir un gust boníssim! Em sembla que la faré per aprofitar les barres de turró que em sobrin... i potser farcit i tot! Petonets
ResponEliminaCom m'agrada Mercè!! he comprat torró de xixona per fer rececptes d'aquest tipus que tinc ganes com dius que menjar-lo de manera diferent. Aquesta és una bona opció! Petons
ResponEliminaUna manera d’aprofitar el torro que queda després de festes, encara que aquest no és el teu cas
ResponEliminaPetons
aquesta segur que té molt d'exit per allà a finals de gener.... queda anotada per febrer!!
ResponEliminaUna molt bona opció. M'agrada
ResponEliminaholaq Merce:
ResponEliminahoy no voy a hablarte de cocina ni de recetas, tampoco quiero pedirte nada, hoy no. hoy quiero devolverte algo de lo mucho que me has dado, devolveros todo el apoyo que estoy recibiendo en estos casi dos meses que llevo mal...
hoy solo quiero darte las gracias por todo tu apoyo en estos días que estoy pasando y he pasado...simplemente gracias...
sin vuestra ayuda no habría podido...
de todo corazón gracias
elena
Mercè, ha de ser boníssima aquesta coca!! jo d'aquí poc publicaré la versió gelat del torró de xixona, m'agrada això de preparar d'una manera diferent els ingredients tradicionals!
ResponEliminaAmb els torrons de xixona que sobren sempre estem fent un coc de torró, semblant a aquest, i la veritat és que sempre agrada molt, fins que s'acaba, i aleshores esperem fins el gener següent ;-)
ResponEliminaPTNTS
Dolça.
merce acabo de llegir el teu comentari! Apunta't el meu mail baliellas@hotmail.com i escru-me el teu per seguir en contacte!
ResponEliminaHe fet aquesta coca, utilitzant sucre moreno. Molt bona, ha triomfat! La publicaré al blog a una entrada dedicada a tu i la bona estona que vas regalar al meu fill! Estem en contacte!
ResponElimina