Aquesta amanida és d'allò més refrescant i té el toc mariner que a mi m'encanta... hi vaig posar anxoves, bacallà esqueixat, tonyina i romesco!, acompanyat d'unes bones i gustoses fulles de canonge, ja ho tenim. Vagi de gust!
Hola Mercé!! Que buena y refrescante!! Una combinación perfecta.
Con respecto a mis cake pops, están cubiertas con chocolate blanco (que compro en gotas para fundir del Macro), no con candy melts. Quedan bastante bien y mejor aun con chocolate negro. A los rosas les he puesto unas gotitas de colorante rosa en gel. Para decorarlos unas flores de fondant, unas bolitas de caramelo y azúcar en grano rosa. Las mariposas las hice unos días antes para que secaran, son de pastillaje. Pero bueno para decorarlos, ya sabes...imaginación al poder. Espero ver pronto los tuyos.
bonissima y molt refrescant.
ResponEliminapetons
Encara que el dia no acompanya...l'apunto per els dies que ja faci calor...jeje
ResponEliminaPetonets.
Un plat senzill i a més saludable. La salsa romesco m'encanta però mai penso a posar-la a l'amanida. Ho tindré en compte!
ResponEliminaFins aviat!
Anna
Quan faig amanida amb peix, moltes vegades també poso romesco.
ResponEliminaEns agrada molt.
Les amanides, un entrant perfecte.
Petonets i bona Pasqua.
Una amanida ben guapa per quan s'acabi aquesta setmana de bunyols, més bunyols, mones, tortells...
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ResponEliminaHola Mercé!!
ResponEliminaQue buena y refrescante!!
Una combinación perfecta.
Con respecto a mis cake pops, están cubiertas con chocolate blanco (que compro en gotas para fundir del Macro), no con candy melts. Quedan bastante bien y mejor aun con chocolate negro.
A los rosas les he puesto unas gotitas de colorante rosa en gel.
Para decorarlos unas flores de fondant, unas bolitas de caramelo y azúcar en grano rosa.
Las mariposas las hice unos días antes para que secaran, son de pastillaje.
Pero bueno para decorarlos, ya sabes...imaginación al poder.
Espero ver pronto los tuyos.
Gracias por visitar mi cocina.
Un abrazo.
Senzilla i deliciosa! Com venen de gust les amanidetes ara que ve el bon temps... ;)
ResponEliminaPetonets!
És una mena d'amanda tipus xató, eh? Sense escarola, però igual de bona!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quina bona proposta per a uns dies que ja ens porten tantes hores de llum!! alegria a la retina i alegria al plat :)
ResponEliminaUn proposta molt bona aquesta amanida, amb aire mariner.
ResponEliminaAquestes amanides sempre venen de gust, què bones són!!
ResponEliminaAquestes amanides de plat únic tan refrescants m'encanten. Gustoses, sanes i molt vistoses!
ResponEliminauna amanida muy fresca gustosa y apetecible con solo verla
ResponEliminapeto
Ara que ha de venir el bon temps... aquest plats són fantàstics!! la truita de l'entrada anterior m'encanta! bon cap de setmana!
ResponEliminaCom les coses senzilles poden ser tan boníssimes... una prova? la teva amanida!! Mmmm... petonet!
ResponElimina