mousse de coco

mousse de coco

dijous, 5 d’abril de 2012

AMANIDA MARINERA



Aquesta amanida és d'allò més refrescant i té el toc mariner que a mi m'encanta... hi vaig posar anxoves, bacallà esqueixat, tonyina i romesco!, acompanyat d'unes bones i gustoses fulles de canonge, ja ho tenim. Vagi de gust!

16 comentaris:

  1. bonissima y molt refrescant.
    petons

    ResponElimina
  2. Encara que el dia no acompanya...l'apunto per els dies que ja faci calor...jeje
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Un plat senzill i a més saludable. La salsa romesco m'encanta però mai penso a posar-la a l'amanida. Ho tindré en compte!

    Fins aviat!
    Anna

    ResponElimina
  4. Quan faig amanida amb peix, moltes vegades també poso romesco.
    Ens agrada molt.
    Les amanides, un entrant perfecte.
    Petonets i bona Pasqua.

    ResponElimina
  5. Una amanida ben guapa per quan s'acabi aquesta setmana de bunyols, més bunyols, mones, tortells...

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Hola Mercé!!
    Que buena y refrescante!!
    Una combinación perfecta.


    Con respecto a mis cake pops, están cubiertas con chocolate blanco (que compro en gotas para fundir del Macro), no con candy melts. Quedan bastante bien y mejor aun con chocolate negro.
    A los rosas les he puesto unas gotitas de colorante rosa en gel.
    Para decorarlos unas flores de fondant, unas bolitas de caramelo y azúcar en grano rosa.
    Las mariposas las hice unos días antes para que secaran, son de pastillaje.
    Pero bueno para decorarlos, ya sabes...imaginación al poder.
    Espero ver pronto los tuyos.


    Gracias por visitar mi cocina.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  8. Senzilla i deliciosa! Com venen de gust les amanidetes ara que ve el bon temps... ;)

    Petonets!

    ResponElimina
  9. És una mena d'amanda tipus xató, eh? Sense escarola, però igual de bona!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  10. Quina bona proposta per a uns dies que ja ens porten tantes hores de llum!! alegria a la retina i alegria al plat :)

    ResponElimina
  11. Un proposta molt bona aquesta amanida, amb aire mariner.

    ResponElimina
  12. Aquestes amanides sempre venen de gust, què bones són!!

    ResponElimina
  13. Aquestes amanides de plat únic tan refrescants m'encanten. Gustoses, sanes i molt vistoses!

    ResponElimina
  14. una amanida muy fresca gustosa y apetecible con solo verla
    peto

    ResponElimina
  15. Ara que ha de venir el bon temps... aquest plats són fantàstics!! la truita de l'entrada anterior m'encanta! bon cap de setmana!

    ResponElimina
  16. Com les coses senzilles poden ser tan boníssimes... una prova? la teva amanida!! Mmmm... petonet!

    ResponElimina