mousse de coco

mousse de coco

diumenge, 13 de gener del 2013

COC DE XIXONA






Continuem aprofitant el torró de xixona?, doncs us proposo fer-ne un coc ben gustós!, de fet ja en tinc un de publicat, aquest d'avui, amb uns regalims de xocolata està d'allò més bo!

INGREDIENTS:
200 gr de torró de xixona
80 gr de sucre
3 ous
1/2 sobre de llevat
200 ml de llet
20 ml d'oli de girasol
220 gr de farina

SOM-HI:
Barregem l'oli, el sucre, els rovells i la llet.
A continuació hi barregem el torró trinxolat i anirem afegint la farina amb el llevat .
Batem les clares i les afegim amb compte a la barreja.
Untem un motlle amb mantega i hi aboquem la massa.
Enfornem a 180º durant uns 45 minuts.
Un cop fred, desmotllem, fonem una mica de xocolata al microones i l'anem abocant pel damunt. LLESTOS!





8 comentaris:

  1. I visca la cuina del aprofitament!!!!
    Els turrons de Jijona, fan miracles, quan s'han acabat les Festes.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Jo tinc dos pastilles per encetar...qué bó que es veu!!!-
    Petons

    ResponElimina
  3. Quine bona pinte i els de alicant que fem

    ResponElimina
  4. bonissim tieta! tinc ganes de veureeeeeeus! de la teva nebodeta marieta

    ResponElimina
  5. Els darrers anys no sobra torró, perque en comprem menys i perque comprem només els que ens agraden. Entre ells el de Xixona, però ja dic... no en queda hehehehe

    ResponElimina
  6. Un coc extraordinari, per aprofitar els torrons
    Petons

    ResponElimina
  7. Aquest me l'apunto, ens ha sobrat torró de xixona per donar i per vendre! jejeje
    Petonets
    Sandra

    PD: ja has vist el bloc que li vam regalar a ma mare? :P http://elsfogonsdelaisabel.wordpress.com

    ResponElimina