Continuem aprofitant el torró de xixona?, doncs us proposo fer-ne un coc ben gustós!, de fet ja en tinc un de publicat, aquest d'avui, amb uns regalims de xocolata està d'allò més bo!
INGREDIENTS:
200 gr de torró de xixona
80 gr de sucre
3 ous
1/2 sobre de llevat
200 ml de llet
20 ml d'oli de girasol
220 gr de farina
SOM-HI:
Barregem l'oli, el sucre, els rovells i la llet.
A continuació hi barregem el torró trinxolat i anirem afegint la farina amb el llevat .
Batem les clares i les afegim amb compte a la barreja.
Untem un motlle amb mantega i hi aboquem la massa.
Enfornem a 180º durant uns 45 minuts.
Un cop fred, desmotllem, fonem una mica de xocolata al microones i l'anem abocant pel damunt. LLESTOS!
I visca la cuina del aprofitament!!!!
ResponEliminaEls turrons de Jijona, fan miracles, quan s'han acabat les Festes.
Petonets
Fantàstic! Quina esponjositat...
ResponEliminaJo tinc dos pastilles per encetar...qué bó que es veu!!!-
ResponEliminaPetons
Quine bona pinte i els de alicant que fem
ResponEliminabonissim tieta! tinc ganes de veureeeeeeus! de la teva nebodeta marieta
ResponEliminaEls darrers anys no sobra torró, perque en comprem menys i perque comprem només els que ens agraden. Entre ells el de Xixona, però ja dic... no en queda hehehehe
ResponEliminaUn coc extraordinari, per aprofitar els torrons
ResponEliminaPetons
Aquest me l'apunto, ens ha sobrat torró de xixona per donar i per vendre! jejeje
ResponEliminaPetonets
Sandra
PD: ja has vist el bloc que li vam regalar a ma mare? :P http://elsfogonsdelaisabel.wordpress.com