mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 19 gener de 2013

COCA DE CARN PICADA

Teniu una massa de full?, teniu carn picada?... improvitzem una mica?... som-hi!:

 Us proposo aquesta coca de carn picada que té un gust força potent perquè li poso mostassa i curry. A veure si us agrada!

INGREDIENTS:
1 massa de full (Lidl)
Carn picada de vedella i de porc
2-3 granets d'all
un bocí de pebrot verd i vermell
1 ceba tendra gran
mostassa (per a frankfurt)
curry en pols

SOM-HI:
Sofregim la carn picada en un fil d'oli amb l'all ben picat, els pebrots talladets i la ceba. Salem.
Quan comença a agafar color tot plegat afegim el curry a gust i donem unes voltes.
Finalment posem una mica de mostassa i ho lliguem. Apartem del foc.
Obrim la massa de full i la punxem amb una forquilla. La col.loquem amb el propi paper a la safata del forn. (si volem podem fer una capa fina de tomàquet fet).
Posem el farcit damunt la massa i enfornem a 180º uns 15 minuts. Boníssim!!!!











13 comentaris:

  1. Que buena improvisación, o mejor dicho: Que coca más buena!!!
    Un beso y buen Domingo.

    ResponElimina
  2. Que bona .....ideal per un sopar !!
    Petons

    ResponElimina
  3. Pim pam, coca improvitzada!!!! Ets una crak!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  4. La veritat és que m'agrada molt...

    Sempre passo pel teu blog diumenge vespre (tinc les meves rutines... :)..) i en general trobo plats dolços que ja saps no són massa la meva afició.
    Però a la que trobo un que m'agrada, ja em tens a la llista de comentaris i aquest val la pena per la seva senzillesa.

    Salut!!

    ResponElimina
  5. És semblant a la que va fer en Pep Nogué, no??' la tinc a pendents perquè em va agradar moltíssim.

    ResponElimina
  6. Aquest tipus de coques les fem força a casa amb aprofitament total :)

    ResponElimina
  7. Aquesta, coca de carn picada te de ser boníssima!!!!

    ResponElimina
  8. Ara ens hem aficionat a tenir sempre pasta de full a la nevera gràcies a la Sandra, i realment es fan coques tan bones com aquesta!
    Petons
    Isabel

    ResponElimina
  9. Mira, doncs a mi ja em tens conveçuda!! me la menjaria de bon grat!
    Si és que si una és panayada a la cuina no fan falta grans ingredients!
    Ptns!!

    ResponElimina
  10. Una coca salada ben bona i facil !!
    Petons

    ResponElimina
  11. Moltes gràcies!, sincerament val la pena tenir pasta de full sempre a la nevera i improvitzar!, aquest farcit és molt bo per a la coca i també per a fer crestes!!!

    ResponElimina
  12. Amb el curry i la mostassa ha de quedar molt gustós.
    Mil vegades millor que una pizza!

    ResponElimina
  13. Un altre manera de fer coques salades.
    Bona pensada, de vegades ens falta imaginació.
    Pasta de full i carn picada, quasi sempre tenim a casa.
    Petons

    ResponElimina