mousse de coco
dilluns, 28 de gener del 2013
PATATES FARCIDES DE CARN I VERDURES
Una recepta d'aquelles d'aprofitament?, si teniu carn picada o bé una botifarra, salsitges, un parell d'hamburgueses que no surten de la nevera... i a més a més alguna verdureta i unes patates....JA HO TENIM!, recepta senzilla i ben gustosa!
INGREDIENTS:
Carn picada (o butifarra, hamburgueses)
ceba
xampinyons
pebrot vermell
all
un fil de ketxup
formatge emmental
curry en pols
sal,oli
SOM-HI:
Saltegem la carn amb una mica d'all picadet, afegim el pebrot, la ceba i l'all ben ben menuts.
Afegim una mica de curry i sal. Donem unes voltes i seguidament hi aboquem els xampinyons a bocins petits.
Finalment afegim un filet de ketxup (o mostassa) per lligar una mica la farsa. Reservem.
Mentretant haurem obert les patates i les haurem posat al microones fins que s'estovin bé (uns 15 minuts).
Treiem i amb cura les buidem deixant uns centímetres de patata al voltant. La patata que treiem la guardem per un puré o per un altre plat.
Omplim les patates amb la farsa, cobrim amb emmental i posem uns minuts al forn fins que el formatge quedi ben gratinat.
PIM PAM PLAT!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
M'agrada el concepte 'que no surten de la nevera', com si fòssin una mena de grup de la resistència... jejejeje
ResponEliminaSenzilla i boníssima, Mercè! M'encanta quan les receptes d'aprofitament surten a la llum... sempre són genials! Petons
ResponEliminadivinas las patatas rellenas asi me encantan Mercé
ResponEliminabon dia
peto
Me encantan estas patatas rellenas ,y que le puedas poner ingredientes de aprovechamiento es dar en la diana.
ResponEliminaPetons.
Les patates farcides sempre donen molts bons resultats i aquestes ho semblan.
ResponEliminaMuas!
Recepta ideal, d'aprofitament i d'èxit assegurat!
ResponEliminaA qui no li agraden unes patates farcides tan resultones com les teves?
ResponEliminaAquestes receptes d’aprofitament acostumen a sortir molt bé
ResponEliminaPetons
Ooooooh!!!! Bonísssim!!!! Me l'apunto!!!
ResponEliminahola mama soc la Laia. Aquestes patates estan bonissies!!! MUACKKKK.
ResponElimina