Faig aquesta entrada amb molta il.lusió per 2 motius: primer les ganes que tenia de feia temps, de fer MELINDROS!, tous, suaus, dolcets... ideals per menjar amb xocolata cuita o rajola...ummmm. Segon motiu d'alegría: haver arribat als 200 seguidors. Ja sabeu que per a mi TOTS els qui entreu per aquí sou tan seguidors com els que hi ha "apuntats", però em feia certa gràcia arribar a les 200 persones que confíen a trobar per aquí coses interessants, divertides, senzilles... Feia dies que veia amb atenció el 191....197....199... i li he comentat a la meva filla que el proper que entrés seria el 200!, m'agafa l'ordinador i em diu que les 3 germanes son les "seguidores" més fidels del meu bloc i les meves receptes, I TANT!!!!, per tant qui millor que elles per encapçalar aquesta fita?, ja ja, doncs aquí tenim la Laia, L'Ona i la Bet!, MOLTES GRÀCIES!
Per "celebrar-ho" hem fet aquests melindros, que sucadets amb xocolata acabada de fer...han volat!
INGREDIENTS: (per a uns 15 melindros)
2 ous
70 gr de sucre blanc
20 gr de sucre glaç per empolvorar-los aldamunt
60 gr de farina
SOM-HI:
*Separem els rovells de les clares.
*Batem els rovells amb 50 gr de sucre blanc en un bol sobre un altre que tingui aigua calenta (no bullint), fins que estiguin espumoses. Afegim la farina poc a poc.
*Muntem les clares amb la resta del sucre (20 gr).
*Barregem les clares amb els ous, sucre i farina procurant no es baixin.
*Posem la barreja en una mànega pastissera amb boca ample.
*Sobre paper de forn a la safata anem fent tires d'uns 4 cm una mica separades i empolvorem amb sucre glaç.
*Enfornem a 180º fins que estiguin dauradets.
*Deixem refredar i empolvorem altre cop amb sucre glaç.
APA!, A GAUDIR-LOS!!!
Quin goig...oi?
Ona: Hola mama crec que ets la millor mama i cuinera del mon i per això crec que et mereixes 200 seguidors!!! i sobretot perquè.... TOT ÉS BONÍÍÍSSIM!
ResponEliminaGràcies bonica!, sou les meves "fans" més especials!
EliminaOstres, escriure sota l'Ona em fa especial il·lusió!! I quina raó que té, sou una família de cracks... i ja sabeu que el pròxim cop que feu melindros heu de trucar als tiets de la Bordeta! :P
ResponEliminaPetonets i enhorabona!
Sandra
Que guappa!, jeje, ja ho saps, vine quan vulguis!
EliminaFelicidades por tus 200 seguidores, pero también felicidades por que tienes un excelente blog, y todo lo que haces tiene una pinta deliciosa.
ResponEliminaPetons.
Red Rose, gracias por tus palabras y elogios!, no sabes como me gustan estas flores!!! jaja, un saludo sincero!!!
EliminaMercé; Vaig fer un enllaç en el teu blog, quant vaig fer els flams de escalivada, doncs la idee vaig treure-la del teu blog. Si entres ho veuràs.
ResponEliminaPer cert, l'enhorabona per els 200 seguidors, a mí em passa amb els 100, estic amb els 96...
Salutacions Mercé¡¡ :o)
Ei Josep!, moltíssimes gràcies per passar per aquí avui i tants altres cops, i gràcies per tenir en compte les meves receptes!, ànims, arribaràs ràpid ràpid als 100!!!
EliminaFelicitats per els 200 seguidors i per aquestes nenes tan i tant maques.....
ResponEliminaPetonets
Gracies Isabel, per mi ets un molt bon referent del saber a la cuina, ho saps!, un petonet guapa!!!
EliminaMoltes felicitats pels 200 seguidors ^^ i també per les receptes tan magnífiques que penges al blog :)
ResponEliminaEls melindros tenen una pinta esplèndida :D No m'estranya que hagin volat amb xocolata desfeta, hahaha
Molts petons ^^
Moltes gràcies Laia!!!, NO SÉ SI SON MAGNÍFIQUES, PERÒ SI QUE LES FAIG AMB TOT EL CARINYO!, UNA ABRAÇADA!!!
Eliminaquina bona pintaaaa i com dius tu, per menjar amb xocolata mmmmm
ResponEliminaSincerament n'he quedat molt satisfeta!, són senzills de fer i m'agraden tant!! una braçada Lidia!
EliminaFelicitats!!! i quins melindros més bons!!!
ResponEliminaDoncs la veritat és que m'han recordat molt els melindros que a mi m'agraden: ni secs, ni gomosos ni massa ensucrats... prova de fer-los!!!, una abraçada Silvia i merci per entrar per aquí!
EliminaFelicitats pels 200!!! Te'ls mereixes per la qualitat del que penjes. I aquest melindros t'han quedat super ben presentats
ResponEliminaPetons
Enhorabona!!! I en vindran mès de seguidors! Una celebració perfecta amb aquests melindros!
ResponEliminaMoltes felicitats...no saps com agraden a casa els melindros... provaré la teva recepte...molts petons i a per molts mes.
ResponEliminaLo bons que son i fàcils de fer!!!!
ResponEliminaMoltes felicitats per els 200 seguidors!!!
Endevant...que ho fas molt bé!!!!!
Petonets.
Felicitats Mercè!! I ara a seguir creixent, que segur que amb aquests súper melindros que has fet ja n'has convençut algun més!! he he. petonets!
ResponEliminaAquests només són els primers 200 !!!!!!. Felicitats i a continuar fent llaminadures com aquesta!.
ResponEliminaFelicitats mercè!! Aquest melindros amb una bona xocolata calenta ........mnnnnnnnnnn
ResponEliminaT'han quedat de fàbula.
petons
Que bonsssss!!! I per el que veig molt fàcils de fer!!
ResponEliminaFelicitats per els 200 seguidors
Petons
Melindros i amb xocolata, Ummmmm.
ResponEliminaFelicitats pels teus 200 seguidors.
Muas!
Enhorabona!
ResponEliminaI per celebrar-ho, has escollit una recepta ben clàssica i deliciosa!
La senzilla atrau l' èxit...Felicitats!
ResponEliminaMercè, primer de tot: FELICITATS!!!! Jo ara feia temps que t'escrivia... però hi passava tot sovint... i en segon lloc... Quina bona pinta aquests melindros!!!!! Que bons!!! Me n'apunto la recepta perquè algun dia d'aquests... en faré!!!!
ResponEliminaTots fem el blog perquè ens agrada i per compartir, però quan veus nous seguidors, sempre fa il·lusió. Felicitats..!!
ResponEliminamoltes felicitats Merce y tranquila que vendran mas seguro con la buena cocina que siempre hacer y unos melindros fabulosos
ResponEliminamuchas gracias por la visita y tus palabras
bona setmana
peto
Es veuen tam senzills de fer...i tan bons, i jo no n'he fet mai!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Es veuen tam senzills de fer...i tan bons, i jo no n'he fet mai!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça