INGREDIENTS:
240 gr de farina
175 de sucre
4 ous
100 gr de margarina
1 sobre de llevat
1 llimona
SOM-HI:
Barrejar la margarina amb el sucre, incorporar els rovells i fer-ne una crema espumosa.
Afegir la farina tamisada amb el llevat i anar barrejant.
A continuació posem el suc i la ratlladura de llimona.
Muntar les clares i afegir-les poc a poc.
Untar amb mantega un motlle, abocar la barreja i enfornar a 180º 45 minuts (jo he enfornat 30 minuts per sota i 15 minuts per sota i a sobre.) Vaig emprar un motlle de paper tipus panettone.
Deixem refredar i desmotllem!
Mercè, quin coc més xulo!!!! tan alt crec que no m'ha quedat mai!
ResponEliminaPetonets
Ara mateix en menjaria un bon tall per esmorzar, que marxo a escalar i m'anirà molt bé per carregar energies! ;)
ResponEliminaque bien que iría ahora mismo un trocito de este coc de limón,bien bueno y aromático
ResponEliminapeto
ostres t'ha quedat altisima!! Es veu tan esponjosa que ara mateix n'agafaria un trosset per esmorzar:
ResponEliminapetons
T'ha quedat molt esponjós, Mercè!
ResponEliminaI amb el toc de llimona el gust ha de ser molt bo!
ptns!!
Culleres nena....quin coc mes alt!!!!
ResponEliminaI fa una pinta....
Hem de fer un cafetò...que t'haig d'explicar novetats!!!
Petonets.
Neeeeena, com t'ho has fet perquè surti taaaant alt?. És espectacular i segur que igual de bo!
ResponEliminaMmmmm.... quina bona pinta!!!!
ResponEliminaQuina textura més guapa, i tan gruixuda!
ResponEliminaPer sucar amb la llet, Mercè, deu ser boníssim... d'aquells que es desfan a la boca!! Petons
ResponElimina