INGREDIENTS I ELABORACIÓ:
3 truites: en el meu cas una de tonyina i pebrots del piquillo/ una de carbassó i ceba/una de patates.
tomàquet fregit
formatge ratllat
En una plata de forn posem primer la truita de més pes (patates), al damunt una capa de tomàquet.
Posem a sobre la segona truita i una altra capa de tomàquet.
Finalment posem a sobre de tot la truita de menys pes, tomàquet i una capa de formatge ratllat.
Gratinem uns minuts i servim.
hace muchos años que ya no hago triple de tortillas
ResponEliminate ha quedado muy buenas y esta manera de hacerla queda genial
peto
Hacia tiempo que no veía pastel de tortillas, justamente hace 15 días la hicimos en las clases que asisto de cocina. El que has preparado es impresionante, toda una delicia de sabores.
ResponEliminaPetons.
Una bona combinació d'ingredients per aquesta fantàstic pastís de truites. Bon cap de setmana!
ResponEliminaquina bona pinta..........no he fet mai aquest pastís de truites, cap a favorits
ResponEliminaAixò no és un pastís, és un festival!!!
ResponEliminaQueden mol bé aquests pastissons de truites, fa poc la vaig fer també.
ResponEliminaPetons.
Ja ho pots ben dir que atipa,,,però vaja qui li diu que no a un tall com el de la foto.
ResponElimina