INGREDIENTS:
150 ml de llet
180 gr de sucre
2 ous
1 sobre de llevat
125 ml d'oli de girasol
225 gr de farina
la ratlladura d'una llimona o bé 2 culleradetes de cafè de vainilla líquida
mantega per untar el motlle.
2 pomes golden a daus.
SOM-HI:
Barregem els ingredients líquids: llet,oli i els rovells (deixem a banda les clares).
Afegim el sucre fins que la massa tingui una consistència cremosa.
Ara és el moment de donar-li gust amb la vainilla o la ratlladura.
Finalment aboquem la farina amb el llevat tamisada.
Muntem les clares (no cal a punt de neu) i les afegim poc a poc.
Quan tenim la massa feta, untem el motlle amb mantega i l'aboquem. Ara és quan a mi m'agrada afegir els daus de poma ja que tendeixen a baixar.
Enfornem a 180º uns 35/40 minuts per sota i uns 5 minuts per sobre. LLESTOS!
Que buena, esponjosa y alta te ha quedado y bien sencilla que es. Para cortar un trocito y probar.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
Quina gana que m'has fet venir, i mira que no fa gaire que he sopat!
ResponEliminaQuina pinta més bona. T'ha quedat molt esponjosa.
ResponEliminaPetons
Aquestes coques amb fruita queden boníssimes!
ResponEliminaSón ideals per esmorzar amb el cafè amb llet...
Que bona i esponjosa!
ResponEliminaSegur que es desfeia a la boca. Aquestes coques són les que fan repetir el tall...
ResponEliminaQuè bones les coques amb poma! una delicia!!
ResponEliminaMolt bo el títol! Amb aquesta massa no podia fallar, una recepta molt versàtil!
ResponEliminaUna abraçada
Molt bona combinació, la coca amb la poma!!!
ResponEliminaPetonets.
Quina coca mes flonja¡¡¡¡¡
ResponEliminaAmb un cafè hummmmmm...
Que bona.
Petons