Feia temps que volia tornar a probar aquesta pasta. És molt fina i es pot manegar molt bé sense por que es trenqui. Queda cruixent o més toveta segons l'estona que ho tinguis coent. Tamb´queda més cruixent si el farcit es desfà amb l'escalfor. M'agrada perquè la pots fer fregida (amb molt poc oli!) o al forn. Proveu de les dues manenes a veure quina us agrada més!. Jo l'he trobat a Baltà Farinetes, però crec que també la tenen en algun supermercat tot i que no en tots.
INGREDIENTS:
Massa brick
llesques de pernil dolç
formatge mozarella ratllada (o llesques de formatge que fonguin)
sobrassada
SOM-HI:
Anem treient els fulls de massa i al mig hi posem 2 o 3 llesques de pernil dolç i sobreel formatge ratllat. En altres fulls hi posem sobrassada i formatge ratllat.
Enrotllem el full doblegant les puntes cap endins i enfornem o passem per la paella una estoneta fins que veiem que la massa és torradeta.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A casa fem servir la mateixa marca i ens agrada molt!!!
ResponEliminaMai he fet servir la massa brick, tindré que probar-la.
ResponEliminaTe pinta de quedar super cruixent.
Petons
Aquesta marca l'he vist al BON PREU. Ho probaré , ja que m'agraden els rotllet que has fet.
ResponEliminaPetons
M'ha agradat molt aquesta idea, Mercè! Amb salat deu ser tota una descoberta. Petons
ResponEliminaM’agrada la massa brik, l’he fet servar en varies preparacions i queda molt bé.
ResponEliminaAquests rotlles t’han quedat fantàstics, serà qüestió de fer-los Ummm
Petons
Molt bona idea!!!
ResponEliminaPetonets
Una bona alternativa per a un divendres nit, que vols fer un soparet ràpid però que tingui un punt guapo :)
ResponEliminaQuina delícia...Jo la veig al super i sempre se m´en va la mà.Ara que m´ha donat aquesta idea tant fantàstica la provaré.
ResponEliminaque buena idea has tenido, es una pasta que asi tambien queda muy crujiente y bien buena con el relleno que nos propones
ResponEliminapeto
Aquests masses primetes tipus fil·lo o brick m'encanten, queden cruixents i fetes al forn són molt lleugeres.
ResponEliminaAmb aquests rotllets tens l'èxit assegurat!!! sempre agraden, oi?
ResponEliminano hi havia pensat pas en usar-les d'aquesta manera!! Gràcies per la idea!!
ResponEliminaSerà una tonteria però.. en cas de fer-la al forn.. teniu alguna indicació 'provada' de temperatura i temps (tant precalentament com cocció) ?? No li acabo d'agafar el punt.
Llavors.. amb o sense ventilador (nos. sempre l'usem i aqui comencen les baralles sobre si usant-lo has de reduir el temps a la mitat o no i blabla).
gràcies!!