mousse de coco

mousse de coco

dijous, 12 de desembre del 2013

BOMBONS DE PERNIL SALAT I GOUDA

Un altre idea!, aquests "bombonets" es preparen de forma senzilla i queden mooooolt be!. A casa els van agradar moltíssim!. És un altre divertiment d'aquells que ben presentats en culleretes individuals, en safates boniques, amb un punxó vistós clavat... tenen molt bona presència. Avui mateix els he fet en un taller per a mestres de l'escola i també els ha agradat molt!, així doncs...SOM-HI!

INGREDIENTS:
50 gr de mantega pomada
100 gr de formatge gouda ratllat
100 gr de dauets de pernil salat
1/2 allet picat
sal, pebre
Arrebossat: ametlla granet torrada/ festucs esmicolats/ ("kikos" en pols per a agoserats...)


SOM-HI:
En un bol barregem amb una forquilla, la mantega pomada i el formatge gouda ratllat.
Afegim l'allet ben picat, la sal i el pebre.
Finalment posem els dauets de pernil (vaig fer boletes amb el pernil tal i com bé a  l'envàs i en vaig fer amb el pernil cuït al forn. La veritat és que a casa no van notar gaire diferència).
Fem les boletes (si es desfan molt, posem a la nevera una estona abans de fer-les).
Les arrebossem per ametlla que prèviament haurem torrat en una paella amb cura.
Reservem a la nevera i les treiem una estona abans de servir. Clavem uns punxons.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada