mousse de coco

mousse de coco

dijous, 19 de desembre del 2013

BOMBONS DE SALMÓ I FORMATGE DE CABRA

Una idea fàcil i temptadora?,voleu  quedar molt i molt bé amb la vostra familia i convidats?, doncs apa!, unes boletes molt senzilles i ben bones!

INGREDIENTS:
1 rul.lo de cabra petit (200 gr)
3 cullerades soperes de formatge cremós (tipus Philadelphia)
salmó fumat (100 gr aprox)
sal
arrebossat escollit: ametlla granet torrada,o herbes aromàtiques molt triturades, o festucs,o sesam...

SOM-HI!:
Fem una pasta amb el formatge de cabra i el cremós aixafant amb una forquilla.
Afegim el salmó que haurem tallat a bocins ben petitons i fem les boletes.
Si ens queda la pasta molt toba la posem una estona a la nevera abans de fer les boletes.
Les arrebossem per l'ametlla o el que més us agradi i reservem a la nevera fins al moment de servir.
LLESTOS!


2 comentaris:

  1. Merce i tant una idea fàcil i temptadora
    Bon nadal

    ResponElimina
  2. Que bo, Mercè! Jo ho intentaré fer, que em sembla que ha de tenir molt bon gust, això!

    ResponElimina