mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 14 de desembre del 2013

BUNYOLS D'ANXOVA I PARMESÀ

Uns bunyols potents i suaus a l'hora?, no ho dubteu, serviu aquests bunyols a taula i arrencareu un "UMMMM" dels vostres convidats!

INGREDIENTS: (uns 25)
100 gr d'anxoves
90 gr de farina
60 gr de mantega
150 ml d'aigua
15 gr de parmesà
2 ous
sal,oli

SOM-HI:
Posem en un cassó al foc l'aigua i hi afegim la mantega.
Quan és fosa anem afegint la farina poc a poc apartant del foc i sense deixar de remenar.
Quan estigui ben integrada i una mica temperada hi barregem un dels ous fins que lligui. Seguidament hi posem l'altre i fem igual.
Finalment hi aboquem el parmesà ratllat i les anxoves tallades ben menudes.
Rectifiquem de sal si cal.
En un cassó més aviat alt hi posem uns 4 dits d'oli i quan sigui ben calent anem fent petites porcions de massa amb 2 culleres i les posem al foc. Hem d'intentar que no s'enganxin al fons i veureu com es van enrossint per totes bandes. Si cal ajudeu al bunyol a donar la volta amb molta cura.
Deixem sobre paper absorvent.

(fotografía del programa de cuina de tv3 ja que jo no vaig pensar a fer la foto... )

1 comentari:

  1. Ostres Mercè, quina gran idea, segur que han de desaparèixer volant. Els ingredient garanteixen la seva exquisidesa.
    Una abraçada.

    ResponElimina