mousse de coco

mousse de coco

dijous, 25 de febrer del 2010

CREMA DE CARXOFES AMB BOTIFFARRA NEGRA I PERNIL


Aquesta recepta ,és de la cuinera Mireia Carbó que dona classes de cuina per a nens i grans a la seu social de CAPRABO. La Mireia és una cuinera que ho fa tot molt entenedor i que presenta receptes originals, econòmiques i evidentment molt bones.Hi ha diverses receptes que m'agradaria posar al blog i començaré per aquesta crema que ens va ensenyar a fer el passat mes de febrer.

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
*1 1/2 Kg de carxofes pesades en brut(500 g cors carxofa)
*1 ceba
*1 l d'aigua
*1 gra d'all
*2 formatges en porcions Eroski
*oli d'oliva
*sal
*ACOMPANYAMENT:100 botifarra negra,
50 g pernil salat

ELABORACIÓ:
Feu un sofregit amb la ceba i l'all, afegiu els cors de les carxofes a quarts,l'aigua i un pessic de sal, deixeu coure fins que siguin tendres. Afegiu els formatgets, tritureu-ho tot plegat i ho passeu pel colador xinès. Talleu la botifarra i el pernil a daus petits i els passeu per la paella amb un raig d'oli. Serviu la crema amb l'acompanyament.

1 comentari:

  1. M'agraden molt les cremes i aquesta de carxofa és bona, bona, bona!. Si és de la Mireia, èxit assegurat!.

    ResponElimina