mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 23 de febrer del 2010

RELLOM DE PORC AGREDOLÇ


La ganiveteria ARTERO del carrer del Call nº17 va fer el passat dia 9 de febrer al seu local una classe de cuina a càrrec de la cuinera autodidacta Mercè Rovira. Va ser molt interessant veure realitzar tants plats amb tanta rapidesa i amb tot tipus d'explicacions.He triat aquesta recepta tot i que en posaré d'altres,perquè la vaig fer i va agradar molt.El gust agredolç és opcional i això afavoreix molt que la recepta es pugui adaptar a diferents paladars.

INGREDIENTS:
*2 relloms de porc
*prunes sense os(jo vaig posar panses moscatell)
*oporto
*2 bocins grossos de mantega
*nata líquida(3/4 o 1 brik)
*sal i pebre
*melmelada de fruits vermells(maduixa,gerds...)

SOM-HI:
Posem les prunes en un bol cobertes amb l'oporto una estona abans de fer el plat.
Fiquem la mantega a la cassola i quan es fon hi posem el llom tallat a medallons i salpebrat. Quan comença a estar rosset afegim les prunes amb l'oporto i deixem una estoneta. Quan l'oporto hagi reduït una mica afegim la nata i deixem que lligui la salsa. A part, en un bol podem posar la melmelada i qui ho vulgui se'n posa al plat.
BONÍSSIM!

1 comentari:

  1. Aquesta salseta fa ganes de sucar-hi pa, i més ara que és hora de sopar! Ai!, m'ha sortit un rodolí i tot!

    ResponElimina