mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 23 de febrer del 2010

PEBROTS PIQUILLO FARCITS DE PASTA TONYINA


Els pebrots del piquillo són d'aquells aliments "estrella" que permeten jugar i provar farcits molt diferents.Els que més faig a casa són aquests que ara presento però també n'he fet amb formatge fresc+salmó fumat+ametlles picades, o d'anxoves+olives+tonyina+maionesa.És un entrant ràpid de fer, vistós i lleuger.

INGREDIENTS:
*10-15 pebrots aprox(depèn molt de la massa, de la mida dels pebrots...)
*2 llaunes de tonyina
*1 ceba grossa
*tomàquet ratllat
*ou dur per decorar,enciam...

SOM-HI:
Posem un rajolí d'oli en una paella, enrossim la ceba, afegim el tomàquet, salem poquet i finalment la tonyina escorreguda.Donem unes voltes i passem pel túrmix més o menys fi segons ens agradi però que no quedi molt líquid perquè no rellisqui el farcit per fora.Agafem el pebrot amb la mà i amb una cullereta el farcim.Posem els pebrots fets en una safata amb enciam o canonge i ratllem l'ou dur amb un ratllador fi per sobre. Podem servir calents o freds.

*ALTRES FARCITS: mató amb ametlla granet torrada/ carn picada amb curry/brandada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada