mousse de coco

mousse de coco

divendres, 26 de febrer del 2010

CARBASSONS FARCITS DE CARN,AMB BEIXAMEL

El llibre DEL MERCAT A LA TAULA que els mercats de Barcelona van regalar als seus clients, és un dels llibres que més repasso, ja que les receptes són molt casolanes,molt ben explicades i amb productes que ens són propers i assequibles.Aquesta recepta de M.LLuïsa Fabregà n'és un exemple:

INGREDIENTS:
*2 carbassons grans
*400 gr de carn picada de porc i vedella
*5 tomàquets
*1 ceba
*2 grans d'all
*beixamel
*oli,sal.

ELABORACIÓ:
En una cassola poseu aigua a bullir i afegiu-hi sal.Quan arrenqui el bull hi incorporeu els carbassons tallats a trossos i oberts pel mig.Deixeu-los coure uns 15 minuts i escorreu-los. Sofregiu la carn i reserveu-la.A la mateixa cassola hi afegiu la ceba ratllada i els alls a trossos.Un cop rossos hi poseu els tomàquets ratllats.Quan ja faci xup-xup, tireu-hi la carn,ho remeneu i treieu del foc. Treieu les llavors dels carbassons i els farciu amb la barreja de carn,tomàquet,ceba i all i els col.loqueu en una plata que pugui anar al forn. Cobriu amb una beixamel espessa
i formatge ratllat.Poseu a gratinar al forn uns 15 minuts.

2 comentaris:

  1. Un plat lleuger amb molt bona presència. I amb les llavors del carbassó, ja saps, la recomanació del David Lienas, fer una cremeta, que a la cuina no es pot llençar res!.

    ResponElimina
  2. Uns carbassons ben bons, i molt ben presentats.
    Felicitats pel blog i endavant!!

    ResponElimina