mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 2 de març del 2010

PINGU - PINGU








Per Cap d'any vam anar a sopar a casa el Josep i la Glòria i ens van obsequiar amb unes delicateses boníssimes. Ens va sorprendre moltíssim el curiós personatge que ens esperava a cada plat: un pingüí d'olives negres,pastanaga i formatge cremós!!!A les nenes els va fer molta gràcia i als grans també.Diumenge vaig repetir-los amb ajut de la Laia, la meva filla mitjana (8 anys). Es un detall divertit, original i que em servirà per encetar els entrants-"ocasions especials". Com podeu veure no cal dir quins son els ingredients ni com es fan.Només fixeu-vos que el bocí de pastanaga que treiem del peu ens serveix de bec. Poseu un PINGU de benvinguda! Podem posar el nom de la persona com una banderola a l'escuradents, o posar-hi Bon Nadal...

11 comentaris:

  1. Ei, genials, m'encanten! Els trobo divertidíssims!
    Segur que els nens se'ls mengen amb molt de gust, je je je...
    Per sant Josep tinc la family a dinar i em sembla que en posaré alguns pel pica-pica ;)

    ResponElimina
  2. I tant!, a tothom els agradarà la benvinguda d'aquests pingüins tant elegants!A REVEURE!

    ResponElimina
  3. Quan jo els vaig veure al Fem un mos, també em van fer molta gràcia. Diria que vosaltres els heu millorat, em sembla que jo els vaig posar ulls, je, je.

    ResponElimina
  4. Volia dir que jo no els vaig posar ulls!!!

    ResponElimina
  5. Genial!!!! A veure si els faig per aquest dissabte que anem de calçotada amb moooolts nens i nenes!!

    ResponElimina
  6. Que divertits!! I els nens encantats de fer-los i menjar-los! :)
    Petons!

    ResponElimina
  7. Cristina,segur que tenen èxit,vagi bé aquesta supercalçotada!

    Mercè, les meves filles s'ho passen d'allò més bé a la cuina, i si a més a més fem coses divertides encara més!cal vigilar però no s'aixafin els "pingus" abans d'hora...
    A REVEURE!MERCÈ.des.cassoles.

    ResponElimina
  8. L`origen del pingüins no es nostre si no de Ana en la cocina, a nosaltres també ens va fer molta gracia al veure’ls, encara que tu els has millorat amb els ulls.
    Petons

    ResponElimina
  9. Quina monada! Ës una bona manera d'obrir un dinar amb un aperitiu divertit com aquest, i si hi ha canalla encara més!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  10. Hola Dolça, gàcies per deixar el comentari!,crec que aquests dies hi haurà molts pingüins comestibles per les cases dels blocaires...Espero mantinguem el contacte.A REVEURE!

    ResponElimina