mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 14 de juny del 2010

CRÀCKERS DE SÈSAM



Mirant, clicant, observant blogs, finestretes, enllaços...hi ha dies que se'm passa el temps sense adonar-me...Una nit vaig topar amb aquests cràckers al blog -c de cocina- i vaig prendre nota. Us passo la recepta tal i com la va fer l'autora del blog. Aquesta mena de galetes és ideal per a entrants i acompanyaments salats diversos. Imaginació!.

INGREDIENTS:
1 tassa i mitja (375) de farina
1/2 tassa (125) de sèsam cru
1 cullerada de sal
1 cullerada d'oli de gira-sol
1 ou

SOM-HI:
Barregem els 3 primers ingredients, batem l'ou i l'oli fins que lligui. Afegim a la mescla anterior i amassem. Posem la massa entre 2 fulls de paper de forn i estirem amb el corró. Enfornem a 150º uns 20 minuts. Deixem refredar i tallem.

22 comentaris:

  1. Crec que tots estem igual, anem de una cuina a cuina i es pasa el temps volant.
    Quins crackers més bons..menjaria un ara mateix.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. El bloc de C de cocina fa unes receptes estupendes, a tu les crackers t'han quedat ideals per prendre demà, a la ofi, quan el cuquet de la gana comença a despertar. Molts petons.

    ResponElimina
  3. Neus,mai m'hi havia passat més de 20 minuts a l'ordinador...ara no et dic...segur que m'entens...gràcies.

    cuina vermella, és una "galeta" de picar, i picar, i picar...Sí que són interessants les receptes de -c de cocina-! un petonàs!

    ResponElimina
  4. Mai he fet crackers... però aquests tenen molt bona pinta :)

    ResponElimina
  5. Jo vaig fer diumenge crackers, pero diferents...m'emporto la teva recepta per tastar-la tb!

    Una abraçada,

    ResponElimina
  6. Que bons i a sobre sans, els faré a veure com surten.
    petons

    ResponElimina
  7. HOLA GUAPA TU

    QUINA PINTA, EN PRENG NOTA DE LA RECEPTA I T´EXPLICO

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. Crakers!!! m'agraden i no les he fet mai, a la saca!

    Muas!

    ResponElimina
  9. Jo tampoc he fet mai cràckers, els he de provar, amb el teu permís queden anotats
    Molts petons

    ResponElimina
  10. Ui, ja veig a venir que aquestes galetetes amb aparença inofensiva seran un gran perill: si les faig no podrem parar! Però les penso fer igualment, m'agraden els riscos...

    ResponElimina
  11. Els crakers són un vici, cruixents i gustosos per anar picant sense parar. I aquests de sèsam han de ser moly bons!

    ResponElimina
  12. Con tu permiso me llevo la receta para probarlos,no los he hecho nunca y son ideales para picar,amedia mañana o la merienda.
    Besets.

    ResponElimina
  13. Crec que jo com tots també et manllevarem la recepta. No n'he fets mai , està bé també quan qualque dia et trobes amb convidats inesperats i no tens les típiques torradetes per a fer aperitius, ja m'ho imagin posant qualque coseta per damunt , encara que tots sols també deuen està bé. Tu segueix donant idees , que van molt bé, he, he..

    ResponElimina
  14. Una galletitas sanas y deliciosas. Me encanta este tipo de cracker... Son fantásticas a cualquier hora.
    un besito,

    ResponElimina
  15. Això d'internet enganxa molitíssim i jo quan veig una recepta que m'agrada l'he de fer de seguida. Aquestes galetes tenen molt bona pinta.

    ResponElimina
  16. Starbase, estan fets en un tres i no res!

    Sonia, espero la teva recepta, n'he vist d'altres que també voldria provar de fer!

    Núria, veuràs que es fan en un moment!

    ResponElimina
  17. Susanna, a veure si em dius com han anat!es fan tant ràpid que val la pena provar-ho!

    Gemma, je,je, a la saca!,que són ben bons.

    Sión, jo tampoc n'havia fet però em van semblar senzills de fer i queden molt bons!

    Àngels, je,je,sí que tens raó, vas picant i picant encara que siguin sols. El sèsam és irresistible!, però val la pena, perquè en un moment tens un pica pica curiós.

    Gemma, sí que són un bici, vas fent i no te n'adones...

    Mesilda, moltes gràcies per entrar al blog i tenir el teu "quadradet" present!,ara et poso a la meva llista per no perdre'm res del que fas, que ahir vaig quedar gratament sorpresa!a reveure!

    Xisca, gràcies guapa, dónes tants ànims que qualsevol para de fer coses...MAI!!!.La veritat és que a casa els vam anar picant sols..no va donar temps a buscar acompanyament...je,je.

    Hilmar, exacte, a qualsevol hora en pots picar, el sèsam és tan bo!...

    Cristina, que si enganxa...la meva carpeta de pendents és cada dia més groixuda...Si fas aquests cràckers veuràs que es fan ràpidament i que queden ben bons!

    ResponElimina
  18. Jo també m'animaré a fer-los. Que divertit ens ho passem mirant blocs!! Visca els blocs!!!

    ResponElimina
  19. Que en queden unes quantes?. Noooo? Vaja, ja veig que les hauré de fer!

    ResponElimina
  20. Hola! jo també acabo de veure el teu blog i he descobert moltes coses bones. Autèntiques delicatessen assequibles a les nostres mans! jeje

    Ens veiem pels blogs! Fins aviat ;)

    ResponElimina
  21. facils de fer i segur que delicioses per un pica - pica
    Un a abraçada

    ResponElimina
  22. Mercè, VISCA!, mai m'havia enganxat tant a res...

    Gloria,va dona, que es fan en un moment!...

    Acabatdefer, gràcies!et poso a la meva llista,eh?. celebro que consideris que els plats són assequibles...no podria ser d'una altra manera que a casa sóm 5 boques!!!

    StHilari, pica-pica assegurat!si no tens panets o galetes per untar...ja ho tens!

    ResponElimina