Mirant, clicant, observant blogs, finestretes, enllaços...hi ha dies que se'm passa el temps sense adonar-me...Una nit vaig topar amb aquests cràckers al blog -c de cocina- i vaig prendre nota. Us passo la recepta tal i com la va fer l'autora del blog. Aquesta mena de galetes és ideal per a entrants i acompanyaments salats diversos. Imaginació!.
INGREDIENTS:
1 tassa i mitja (375) de farina
1/2 tassa (125) de sèsam cru
1 cullerada de sal
1 cullerada d'oli de gira-sol
1 ou
SOM-HI:
Barregem els 3 primers ingredients, batem l'ou i l'oli fins que lligui. Afegim a la mescla anterior i amassem. Posem la massa entre 2 fulls de paper de forn i estirem amb el corró. Enfornem a 150º uns 20 minuts. Deixem refredar i tallem.
Crec que tots estem igual, anem de una cuina a cuina i es pasa el temps volant.
ResponEliminaQuins crackers més bons..menjaria un ara mateix.
Una abraçada
El bloc de C de cocina fa unes receptes estupendes, a tu les crackers t'han quedat ideals per prendre demà, a la ofi, quan el cuquet de la gana comença a despertar. Molts petons.
ResponEliminaNeus,mai m'hi havia passat més de 20 minuts a l'ordinador...ara no et dic...segur que m'entens...gràcies.
ResponEliminacuina vermella, és una "galeta" de picar, i picar, i picar...Sí que són interessants les receptes de -c de cocina-! un petonàs!
Mai he fet crackers... però aquests tenen molt bona pinta :)
ResponEliminaJo vaig fer diumenge crackers, pero diferents...m'emporto la teva recepta per tastar-la tb!
ResponEliminaUna abraçada,
Que bons i a sobre sans, els faré a veure com surten.
ResponEliminapetons
HOLA GUAPA TU
ResponEliminaQUINA PINTA, EN PRENG NOTA DE LA RECEPTA I T´EXPLICO
MIL PETONETS SUSANNA
Crakers!!! m'agraden i no les he fet mai, a la saca!
ResponEliminaMuas!
Jo tampoc he fet mai cràckers, els he de provar, amb el teu permís queden anotats
ResponEliminaMolts petons
Ui, ja veig a venir que aquestes galetetes amb aparença inofensiva seran un gran perill: si les faig no podrem parar! Però les penso fer igualment, m'agraden els riscos...
ResponEliminaEls crakers són un vici, cruixents i gustosos per anar picant sense parar. I aquests de sèsam han de ser moly bons!
ResponEliminaCon tu permiso me llevo la receta para probarlos,no los he hecho nunca y son ideales para picar,amedia mañana o la merienda.
ResponEliminaBesets.
Crec que jo com tots també et manllevarem la recepta. No n'he fets mai , està bé també quan qualque dia et trobes amb convidats inesperats i no tens les típiques torradetes per a fer aperitius, ja m'ho imagin posant qualque coseta per damunt , encara que tots sols també deuen està bé. Tu segueix donant idees , que van molt bé, he, he..
ResponEliminaUna galletitas sanas y deliciosas. Me encanta este tipo de cracker... Son fantásticas a cualquier hora.
ResponEliminaun besito,
Això d'internet enganxa molitíssim i jo quan veig una recepta que m'agrada l'he de fer de seguida. Aquestes galetes tenen molt bona pinta.
ResponEliminaStarbase, estan fets en un tres i no res!
ResponEliminaSonia, espero la teva recepta, n'he vist d'altres que també voldria provar de fer!
Núria, veuràs que es fan en un moment!
Susanna, a veure si em dius com han anat!es fan tant ràpid que val la pena provar-ho!
ResponEliminaGemma, je,je, a la saca!,que són ben bons.
Sión, jo tampoc n'havia fet però em van semblar senzills de fer i queden molt bons!
Àngels, je,je,sí que tens raó, vas picant i picant encara que siguin sols. El sèsam és irresistible!, però val la pena, perquè en un moment tens un pica pica curiós.
Gemma, sí que són un bici, vas fent i no te n'adones...
Mesilda, moltes gràcies per entrar al blog i tenir el teu "quadradet" present!,ara et poso a la meva llista per no perdre'm res del que fas, que ahir vaig quedar gratament sorpresa!a reveure!
Xisca, gràcies guapa, dónes tants ànims que qualsevol para de fer coses...MAI!!!.La veritat és que a casa els vam anar picant sols..no va donar temps a buscar acompanyament...je,je.
Hilmar, exacte, a qualsevol hora en pots picar, el sèsam és tan bo!...
Cristina, que si enganxa...la meva carpeta de pendents és cada dia més groixuda...Si fas aquests cràckers veuràs que es fan ràpidament i que queden ben bons!
Jo també m'animaré a fer-los. Que divertit ens ho passem mirant blocs!! Visca els blocs!!!
ResponEliminaQue en queden unes quantes?. Noooo? Vaja, ja veig que les hauré de fer!
ResponEliminaHola! jo també acabo de veure el teu blog i he descobert moltes coses bones. Autèntiques delicatessen assequibles a les nostres mans! jeje
ResponEliminaEns veiem pels blogs! Fins aviat ;)
facils de fer i segur que delicioses per un pica - pica
ResponEliminaUn a abraçada
Mercè, VISCA!, mai m'havia enganxat tant a res...
ResponEliminaGloria,va dona, que es fan en un moment!...
Acabatdefer, gràcies!et poso a la meva llista,eh?. celebro que consideris que els plats són assequibles...no podria ser d'una altra manera que a casa sóm 5 boques!!!
StHilari, pica-pica assegurat!si no tens panets o galetes per untar...ja ho tens!